Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt

mondjuk már az usb kivezetés alap minden kategóriábn.
ahogy látom szinte mindig az asus gyártja a leggorsabb lapokat (ami indokolja a magasabb árat), de akkor miért hallani annyi problémát róluk? tehát az h egy-egy hibátlan gyors cuccuk van, az édeskevés. a minőséget tömegtermelés mellett is biztosítani kell.
Zenty #43:
multkor láttam egy alsó kategóriás asust. hát... ha főrészvényes lennék, már hátra lenne kötve pár sarok
na talán majd az űj abit memutatja, h h kell laplapot gyártni

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
milyen extrára gondolsz az asus-szal kapcsolatban? arra, h ha mákod van, akkor nem lesz selejt?vagy a teljesen feleleges dolgok garmadája? amióta az ára ellenére póz lett az asus azóta megfigyelhető, h sokat esett a minőség is

örülök az abit feltámadásának, remélem mire lapcsere lesz, addigra összehoznak vmi értelmeset. mindig is abitom volt, szerencsére én nem szívtam meg sohsem velük, pedig nem kíméltem őket (pl mit szól, ha kicserélem a VGA és a lap bios-át, zárlatok, ilyesmi
- még mindegyik megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- még mindegyik megy).