- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
xuldar
addikt
-
Bgs
senior tag
Mar megint nem ment at elsore a hozzaszolasom!!! Parci! Masoknal is elofordul ???
A hozzaszolas ujra:
Milyen felbontast tud ez a kutyu ?
1280? (neadjisten 1600?) -
egamega
tag
Hat ez az atmero dolog mindenkepp santit, ugyanis itt ulok a 19'' moncsi elott, es akarhogy nezem ennek 45,8 cm a lathato atmeroje, ami azert megis csak 2.6 cm-errel nagyobb, ami azert nem keves.
-
The Thing
tag
Én nem igy képzelem a dolgot figyeljetek:
''A látható képátmérő 43,18 cm, amely adat egy 19 colos katódsugárcsöves (CRT) képernyő értékének felel meg.''
Én ebből a mondatból arra következtetek hogy a Belinea-nak a (LÁTHATÓ)KÉPÁTMÉRŐJE az nem egyenlő agy 19''-os CRT LÁTHATÓ KÉPÁTMÉRŐJÉVEL, hanem ennek a 19''-os monitornak a TELJES KÉPÁTMÉRŐJÉVEL egyenlő. Tehát ha azt vesszük, hogy a TFT-nek nincs takarása akkor ebből az kövekezik hogy 17'' = 19''
Nem?
Ezt ne kötekedésképpen vegye senki csak én igy értelmezem na most ennek tekintetében magyarázzátok tovább a ''dolgokat''.
(De az lehet hogy én vagyok már fáradt és nem tudom egyszerűen felfogni) :)) -
Male
nagyúr
válasz
Don Vittorio #6 üzenetére
Azért nem minden 19-es CRTnek a látható képmérete 17''. Pl.: az én 19-es monitoromé 18'' (45,7 cm).
A régi Philips monitorom meg 14''-os, és a látható kép 13,9''. Ezt a képcsövet egyébként később 15-ösnek árulták (trükkös). -
atus
senior tag
''termék bármely (az alkatrészek, a panel és a háttérvilágítás, vagy a képcső) meghibásodásakor''
Javítva. -
rog
addikt
akkor ezt tisztaztuk. :)
-
Don Vittorio
őstag
Úgy, hogy a 19''-os képcsöves monitor képcsövének jelentős része a műanyag keret alatt van. Érdemben, azaz a látható képet tekintve csak kb. 17'' látszik. A 17''-os TFT-nél nincs takarás. (Nekem otthon egy 19''-os képcsöves, és egy 17''-os TFT van, és a 17''-os TFT 1-2 mm-rel nagyobb is.
-
The Thing
tag
''A látható képátmérő 43,18 cm, amely adat egy 19 colos katódsugárcsöves (CRT) képernyő értékének felel meg.''
Ebből arra következtetek hogy az a monitor nem 17''
De most komolyan nem ugy van?
Vagyis hogyha Belinea TFT a LÁTHATÓ KÉPATMÉRŐJE ugyanakkora mint egy 19'' monitor KÉPÁTMÉRŐJE ebből az következik hogy ennek a Belinea-nak nagyobb a képátmérője mint egy 19'' CRT-é tehát akkor hogy lehet 17''-os?
Bocs hogy nagybetüt használtam de csak ezért volt hogy ki tudjam emelni a szöveget. Ha valaki más következtetést von le akkor érdekel. -
elmo
aktív tag
Pont ez a modell most nem kapható náluk. Egyébként (mivel nem vagyok kisker) mennyibe kerülne ez náluk. Kb. nettó 100k (gondolok itt a 400€-ra)?
-
supercow
őstag
Szép, nekem nagyon tetszik. Kell egy ilyen :)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged