Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Ez még most is működik, sőt nem is tagadják.
Amúgy a pontos költséget nem tudom, de nem egyszerű a dolog az biztos. Van valami megvásárolható publikáció, de akkor inkább új hardware-t vennék. Attól, hogy tudom mennyiért állították elő, még nem lesz olcsóbb - nekem.
Ha már tokozás, ha még nem tetted, nézz utána a BBUL-nek. :) -
McJames
senior tag
Ezért írtam először, hogy igen is meg nem is.
Jelenleg tényleg úgy néz ki, hogy tényleg nincs sok beleszólása az árba, sőt hajlamos vagyok azt hinni, hogy az korábban említett $40 tartalmazza a tokozás, csomagolás, terjesztés, fejlesztés, marketing és egyéb költségeket is, sőt még egy kis haszon is beleférhet. Azonban úgy emlékszem, hogy volt valami ígéret árcsökkentésre, ha az s2 elég kis mértékű lesz. Ez persze olyan mint a ''kutya vacsorája'', ráadásul tényleg nem emlékszem hol olvastam, tehát lehet akár álom is... :( -
McJames
senior tag
Igaz is, meg nem is.
Ugye létezik az ún. wafer (szilíciumlap), amin több cpu ''magja'' készül egyszerre. Az eddigi wafer területe volt w1, a mag területe m1, tehát egy waferből y1 cpu-t voltak képesek (-s1 = selejt) készíteni t idő alatt. Most az w2 mérete nagyobb, a m2 mérete kisebb!, mondjuk a t legyen ua. (bár mintha azt olvastam volan hogy az is kevesebb), az s-ről halvány elképzelésem sincs (azt mondták, hogy ''bejáratás'' után az s2 szignifikánsan kevesebb lesz), tehát az y2 értéke a fentiek alapján nagyon megnőhet.
Folyt.köv.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest