- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
szerintem egy kisvállalkozásnak, bőven megfelel a win2000server (sőt tán még az nt4 is) és a microsoft úgy tűnik jó ideig supportálni is fogja még
ellentétben Veled, nekem jó tapasztalataim vannak az sbs-sel, igaz az még 4.5ös verzió volt, aztán kinőttük az 50t így aztán sima win2000serverre lett upgradelve
gondolom lesz sbs2003 is, ami kisvállalatoknak szintén megfelel akár upgradelhetnek is majd a régi sbsekrül
de mégegyszer, én spec. nem látom szükségét, hogy egy kisvállalat meglévő win2000es serverét, 2003ra cserélje, a 2000 szolgáltatásai szerintem a kisvállalatok igényeit lefedi -
X-COM
nagyúr
ebben van egy adag marketing és egy adag technológia
mindenesetre mivel leginkább az nt4ről való áttérésre számítanak, így azok akik váltanak cserélni fogják az alkalmazásaikat is
de természetesen a winserver2003 és a w2000server megfér egymás mellett egy hálóban, így nem kell feltétlenül az összes servert egyből upgradelni, hanem fokozatosan is megoldható
ami a cikkből kimaradt és nem teljesen egyértelmű, hogy az sql2000sp3 és az isa sp1, már egy jó ideje hozzáférhető és ezek telepítéssel futnak winserver2003on
az exchange2000sp2-től pedig képes winserver2003as ad-ben futni (de telepíteni w2000serverre kell)
szóval szerintem ez az egész nem tűnik olyan szörnyűnek, persze majd az idő eldönti
mindenesetre a microsoft tesz kisebb-nagyobb lépéseket, hogy új alapokra helyezze a windows server családot, ami végül a blackcombot fogja jelenteni, ami állítólag legalább akkora ugrás lesz a winserver2003hoz képest, mint a 2000 volt az nt4hez képest
Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest