- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Ja, jó, akkor én értettem félre, bocsi.
Így viszont továbbra is kötött maradna a billentyűzet, csak nem kellene filctollal feliratozni. :))) Ez így önmagában egész jó lenne, és gyakorlatilag pillanatok alatt át lehetne állni rá, ha valóban nem drágítana az előállításon... De ezt én mondjuk kétlem, mert az eddigi fröccsöntött filléres gombok helyett precízebb megoldású, pontosan fóliázott izéket kellene gyártani, amiknek ugye (áram)vezető kapcsolatban kellene állniuk az alattuk levő alkatrészekkel, hogy feszültséget kapjanak... Mozgó alkatrészeknél ez meg hosszú távon kissé zűrös -főleg egy ennyire igénybevett perifériánál... Aztán ugye így már nem lehetne egy-egy lekopott feliratot fekete alkohol filccel javítani sem... :DD
Aktív témák
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest