Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ga
tag
Csatlakozom.
Nekem sem volt gondom a VIA-s készletekkel, max. konfigurálást igényelt a dolog.
Szintén KT133-mal nyomulok :)
Nem igazán húzható, de ABIT KT7-ben minden PCI slotot telepakolhatok, akkor is jól megy, akár 1 IRQ-n is lehet minden...
Az instabilitást általában a rossz memóbeállítások okozták (nem bírta a ram), illetve a több/különböző modul már nem bírja olyan jól a tuningot (a KT133-at nem az FSB-tuningra találták ki, sajnos...), ez utóbbi viszont nem VIA-sajátosság.
Ja, és SBLive!-om van, hogy halmozzuk az élvezeteket, és jéééééééééééé, megy gond nélkül.
+ két videokártya (egyik S4), + PCTV Pro, és egyiknek sem kell külön irq a működéshez.
Na mind1!
Nem szeretem, ha szidják agyba-főbe a VIA-t, mert már rég kinőtte szerintem a Sovket7-es gógyiságait, és gyors, megbízható cuccokat készít. Nekem pl. az MVP3-mal sem volt semmi bajom (eltekintve a PCI BM issue-tól)...
Üdv
Ga
Aktív témák
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest