Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ga
tag
#34-re válasz ha jól emlékszem
Megnézném, hogyan tömörítesz sw-esen 600-on futó Duronnal 720x576-ban MJPEG-be normális minőség mellett (ami min. 75, de inkább 85+). Nekem ehhez 900 MHz kellett (Morga Codec, azon belül fast integer, ami a leggyorsabb alg.), akkor viszont szinte végig 100%-os CPU terhelésen futott, azaz egy mozgalmasabb résznél hajlamosabb frameket dobálni.
Ja, elég lehet a 600, ha 166-os memo, esetleg ddr van mellette, de ez ritka jelenség a Duronoknál.
A real-time divx kódolással nincs baj, pl. 384*288-ban (mivel általában RT Divx-kódolásnál nem a csillivilli minőség a lényeg, hanem a videófunkciót helyettesíti, azaz néhányszáz MB/óra) még egy 5-600-as duron is elég neki.
MPEG2 hasonlóan, de akkor már inkább DivX :)
A RT audiótömörítés már gázosabb, mert szarok a kódekek bufferelése, így igencsak hajlamos elcsúszkálni, deszinkronizálódni a videóhoz képest, bármilyen bűvésztrükköt is alkalmaz az ember. PL. az mp3 kódekek (Fraunhofer,ligos, amelyekből szokott lenni ACM és tud RT-t is) ilyeneket tudnak csinálni, és ez nem proc/teljesítményfüggő...
Ezért rögzítek PCM-be, vagy használok nemACM tömörítést (pl. PowerVCR, vagy társai, saját tömörítőmotorral).
Szaggat a hang digizés közben....
Ehhez csak annyit, hogy gondolom a lejátszás közben lehet észlelni a hang hibáját, ami nem mindig a digizésből jön, lehet pl. lejátszókodek hibájából, v. divx postproc miatt (kevés CPU), stb. Anno én is rögzítettem nagyfelb. MJPEG-be, v. RGB-be, és akadt. Aszittem kevés a gép hozzá... Állítottam a winyó gyorsítótáron a win alatt és mingyá jobb lett... :)
Mármint a lejátszása ugyanannak a felvett anyagnak (VirtualDUB bufferelés Rulz).
Korábbi Socket7-es MVP3-as tapasztalat: szar PCI busmastering esetén nagy PCI-forgalomnál (pl. videókártya buszciklusának nagy hossza miatt) igencsak hajlamos a hang recsegésre, akadásra, mind lejátszásnál, mind felvételnél...
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest