Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
mert nekem jobban tetszik, mint ay ujabb verziok, gyorsabb, puritanabb, kevesebb benne a sallang (nekem nem kell cookie, meg mailszures, meg hijack elleni vedelem, azokat megoldom magam), valamint szamomra konnyebben kezelheto (tobbszori probalkozas utan sem tudtam pl rajonni, hogy a 4.x kerioban hogyan tudok a szabalyok kozt ip-re vonatkozo szabalyt beallitani)
amit pedig irsz, hogy panaszkodik, kerio esetne az lehet, hogy csak 30 napig viselkedik pro firewall-kent utana personal lesz belole, ami nehany funkcio kikapcsolasaval jar (asszem, hogy az altalad emlitett tartalomszuresen kivul masra nem vonatkozik)
meg is van =>Bővebben: link
jah, es pl 2.1.5-nel nincsenek ilyen megkotesek, ami jol jon neha, hisz a free 4,2-ben nincs benne az a lehetoseg, hogy gateway-en fusson
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hasznaltam
helyi halon valo masolaskor 100% procihasznalatot muvelt valamiert, es a 100-as halot lehuzta ugy, hogy alig 20-30mbps-sel ment - van otleted, hogy ez miert lehetett?
egyebkent ezutan en is visszaalltam a kerio 2.1.5-re (win2k3 kiprobalasakor kezdtem sygate-et hasznalni, mert ezen regi kerioval osszeakad a win)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest