Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Az előző hozzászólásodat (#11) viszonylag túlreagáltnak véltem, de aztán én is megnéztem az ominózus szájtot.
Hát jelenleg még eléggé gyerekcipőben járnak (ez nem az eredeti mondat, az előző kissé kritkusabbra sikerül.
Az ottani cikk szerzőjének hozzászólása az ügyhöz elég korrekt volt, csak imho erőtlen.
Lehet, hogy néhányan nem fognak ezért szeretni, de ''szájbarágós'' magyarázatod indokoltnak tűnik, és egy nyíltszíni bocsánatkérést is etikusnak gondolnék a xxxxxxxxxx.hq.hu részéről - itt is és saját honlapjukon is.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest