Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Az előző hozzászólásodat (#11) viszonylag túlreagáltnak véltem, de aztán én is megnéztem az ominózus szájtot.
Hát jelenleg még eléggé gyerekcipőben járnak (ez nem az eredeti mondat, az előző kissé kritkusabbra sikerül.
Az ottani cikk szerzőjének hozzászólása az ügyhöz elég korrekt volt, csak imho erőtlen.
Lehet, hogy néhányan nem fognak ezért szeretni, de ''szájbarágós'' magyarázatod indokoltnak tűnik, és egy nyíltszíni bocsánatkérést is etikusnak gondolnék a xxxxxxxxxx.hq.hu részéről - itt is és saját honlapjukon is.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest