Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"mellesleg workgroupban is latjak egymast minden gond nelkul"
így kéne de soha sincs így. Anno mekkorákat szívtunk pár órát minden lanparty elején... volt az említett A gép látja b megosztásást, de b az a-ét nem, meg ugyanez fordítva, a meg az is hogy egyik se a másikat. És ezek a sorrendek változtak is újraindításonként, úgyhogy az utóbbi lanpartykon már csak ip címet mondunk egymásnak mert úgy működik mindig
kivéve ha beállít az xp magának egy megosztási jelszót, amiről senki sem tud hogy mi, és az ellenőrzés kikapcsolásához fél órát kell guglizni, mert xp-nél még nincs a menüben nem úgy mint vistánál.
-
Mindent. Ramot foglal sokat, és hálózati forgalmat generál. Munkahelyemen egy nem kicsi domaint használunk, és érezhető lassulás jelentkezik, amikor beléptetünk egy gépet. Ugrásszerűen megnő a RAM használat... Mindez winnyóz XP-vel, 3GHz körüli P4-eken, 512Mb v. 1Gb RAM-mal.
Workgroupban... No comment! Amíg kollégista voltam, minden alkalommal hatalmasakat szívtunk a hálón másolásokkal. (Mármint amíg winnyózt használtam.)
Az itthoni hálóban is volt két XP-s gép, barátnőmé + a laptopunk, azok is érdekesen viselkedtek sokszor... Érdekes, az Ubuntum mindig mindent látott.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest