- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1. A túl szépfiúshoz: Heath Ledger is az volt, mielőtt megkapta Joker szerepét. Ment is a fikázás ezerrel, aztán odavágott keményen. A külsőt biztos megoldják, ki van pattintva, ősz haj, seb, kontaktlencse, CGI->Geralt.
2. A hangját most hallgattam a Man of Steelben, egész mély, szerintem nem lesz gond.
3. A Justice League, a Batman vs Superman csak kritikailag és a Marvel filmek bevételeihez képest nevezhető bukásnak, pénzügyileg bőven megérte nekik, ahogy Cifu is írta.
4. Nekem szimpatikus ez, hogy bejelentkezett a szerepre, meg hogy szereti a Witcher könyveket/játékokat (több hírben is olvastam, hogy pl. WoW-ozott is aktívan, szóval simán hihető), mert valószínűleg jobban képben van, mint a legtöbb színész, aki játék/könyv/képregény szerepeket vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest