Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Lauda #104 üzenetére

Raidmax Ninja, jelenleg 2 12 centis venti van elol és 1 db hátul. Az alsó venti mögötti perforált részt ki is vágtam, hogy ne legyen akkora a szélzaj. Kicsit volt hallható csak, így viszont még halkabb. A venti előtte nem hallható szerencsére, bár ez sem a gyári raidmax, az hangos volt. Mivel elvágtam ott a házat, kicsit instabil lett a ház, de most már nagyon precízen megoldottam a dolgot kábelkötegelőkkel, most már megint olyan stabil, hogy kibírja az F1-es erőhatásokat is (kéretik nem komolyan venni :D ). :)
    Fent CM 4-in-3 device modul van, annak a ventijét is cseréltem halkabbra. Benne van a 2 green power és a 2 db ssd. A device modul alatt a quiet drive, benne a veloci. Mugen2 a Q9550-en, végleges formájában 4 GHz-en megy majd. Alattuk a 4870. Még lusta voltam felrakni rá a hűtőt... szóval az egyelőre a refhűtő, bár azt inkább csak játék közben hallom. asszem... :) Nincs kedvem letöltő gépet építeni, ezt akarom fő- és letöltő gépen, azért is kell halknak lennie, hogy éjszaka ne zavarjon. De egyébként kéne külön letöltő gép is, mert az vihetné a torrentet... a router meg tőle kapná a netet, aztán az osztaná el a többi gép között. Így a router nem lenne meghalva egy idő után a torrent-forgalomtól, és torrent közben is lehetne lanozni vígan. Píz nincs rá. Az semmire sincs. :D Eladom az egészet a francba és megszabadulok a gondoktól. :D

Új hozzászólás Aktív témák