- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
kissthomas #59 üzenetére
Ez így nem igaz, olvass utána jitter címszó alatt. SPDIF esetén ezzel komoly gondok vannak, persze nem PC-s hangfalszettel fognak kijönni a problémák.
A HDMI átvitelnél viszont úgy tudom már figyeltek a jitterre és ott eléggé minimális szintre szorították. SPDIF esetén viszont kell a rendes DAC, meg a reclocking, meg a jitter killer, meg a drága digit kábel, meg a kutyafüle...
-
tdd587
őstag
Nekem csak a táblázat azon része húzta ráncba a szemöldökömet, hogy ATi 4xxx series 24p support YES. Akkor miért nem működik rendesen? Miért nem találok olyan fórumozót, aki már látott olyat, hogy működne? De még olyan ember sincs, aki hallott volna róla, hogy a szobatársának a barátnőjénél ment.
Nem, nem az elvileg működikről van szó (mert rá van írva, hahaha), hanem arról, hogy megnéz(ne) az ember egy filmet elejétől a végéig 1080/24p-ben akadás és röcc nélkül. Röcögve már jól megy nálam is... grrrrrrrrr.
Utoljára próbálva: tegnap este, 9.7-es meghajtóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged