- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#72042496 #35 üzenetére
Örülök,hogy a jelenlegi karidon szépen megy közepes grafon a TR,de a további állításod finoman szólva is szubjektív(még lehet nem láttad teljes pompájában a játékot).Eleve állejtős volt amikor FXAA ról MSAAx2-re raktam a játékot,de most kipróbáltam a játékot az általad említett beállításosakkal és nálam ég és föld.A másik az,hogy ez az egész hogy is jön most ide?Én a szerző kérését próbáltam teljesíteni a játékkal kapcsolatban.
-
válasz
#72042496 #47 üzenetére
Tapasztalatom szerint ez megkönnyíti a késöbbi keresést másoknak és aki a kérdésére keresi a választ egyből látja, hogy hol keresse, praktikusságra és logikára mentem elsősorban nem külcsínre.
Direkt csináltam így, nem igazán szívem csücske a PH-s szerkesztő, így nem tudom olyanra amilyenre szeretném, így marad ez a megoldás.Azért köszi, természetesen fogadom a kritikát!
tomas51 Az SLI valóban jobb egy fokkal, hatásfokra nem olyan jó, de kicsivel kellemesebb vele az alacsonyabb fps, persze 1 GPU-hoz képest úgy is nagyságrendekkel más élményt kap az ember a legtöbb helyen.
-
válasz
#72042496 #35 üzenetére
Az oszlopok relativban mentek, igy a magasabb ertek a 100 es nem mas lesz pl 108.
A helyesirashoz nem tudok mit hozzafuzni, at lett sok szo irva azaltal aki javitotta, ok meg nem ma kezdtek, igy nem szolok bele.Sajnalom, hogy szamodra nem hozza az elvart minoseget, tolem ennyire telik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest