- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#72042496 #35 üzenetére
Örülök,hogy a jelenlegi karidon szépen megy közepes grafon a TR,de a további állításod finoman szólva is szubjektív(még lehet nem láttad teljes pompájában a játékot).Eleve állejtős volt amikor FXAA ról MSAAx2-re raktam a játékot,de most kipróbáltam a játékot az általad említett beállításosakkal és nálam ég és föld.A másik az,hogy ez az egész hogy is jön most ide?Én a szerző kérését próbáltam teljesíteni a játékkal kapcsolatban.
-
válasz
#72042496 #47 üzenetére
Tapasztalatom szerint ez megkönnyíti a késöbbi keresést másoknak és aki a kérdésére keresi a választ egyből látja, hogy hol keresse, praktikusságra és logikára mentem elsősorban nem külcsínre.
Direkt csináltam így, nem igazán szívem csücske a PH-s szerkesztő, így nem tudom olyanra amilyenre szeretném, így marad ez a megoldás.Azért köszi, természetesen fogadom a kritikát!
tomas51 Az SLI valóban jobb egy fokkal, hatásfokra nem olyan jó, de kicsivel kellemesebb vele az alacsonyabb fps, persze 1 GPU-hoz képest úgy is nagyságrendekkel más élményt kap az ember a legtöbb helyen.
-
válasz
#72042496 #35 üzenetére
Az oszlopok relativban mentek, igy a magasabb ertek a 100 es nem mas lesz pl 108.
A helyesirashoz nem tudok mit hozzafuzni, at lett sok szo irva azaltal aki javitotta, ok meg nem ma kezdtek, igy nem szolok bele.Sajnalom, hogy szamodra nem hozza az elvart minoseget, tolem ennyire telik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Búvárkodás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest