- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ricshard444 #68 üzenetére
Köszönöm a választ akkor el is vetettem az ötletet, szívni nem akarok inkább ráköltök csak legyen stabil és erősebb.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
ricshard444 #59 üzenetére
Tudtam, hogy van valami oka, mert matematikailag lehetetlen, de így értem.
-
tomas51
senior tag
válasz
ricshard444 #48 üzenetére
Tapasztalatom szerint kb 80% al több az fps sli-be mint single-be.
Pl:45-80 vagy 70 125-130 ez persze vàltozó nagyban függ ugye hogy van é sli tàmogatàs. ricshard444 -
törölt tag
válasz
ricshard444 #42 üzenetére
Ó, így értem már, máshogy értelmeztem a grafikont! Ez az én hibám.
A többivel kapcsolatban, hogy tényleg ne úgy jöjjön le, hogy csak fikázódom: sokkal jobb lett volna, ha az alcímekből kevesebb van, és azok rövidek, cím jellegűek, illetve ha nem kezdődne minden mondat új sorban. Ez csak két apró dolog, de ha odafigyelsz rájuk, már sokkal olvashatóbb lesz a cikk. Ha nem lenne ilyen hosszú, fel is ajánlanám, hogy segítek átpofozni, csak tényleg terjedelmes az írás és sajnos nincs rá időm.
-
Apollo_21
addikt
válasz
ricshard444 #42 üzenetére
Szép kis teszt kerekedett a végére
Sajnos annyira laikus vagyok h simán megfogott maga az h van hol 2x annyi fps a szint..tehát ha nekem vki ilyen grafikont villogtat már veszem a 2. kártyát
Ismét kiderült h miért eladható egy cfmert vannak akik csak a számokat nézik
-
Shim
őstag
válasz
ricshard444 #25 üzenetére
Szerintem érdemes beruházni egyre, nemcsak az IT tesztek miatt, hanem pl. kiderült számomra, hogy a fagyasztónk kétszer annyit zabál a modern modellekhez képest.
TrueRMS-t és alacsony standby fogyasztást is mérjen, arra figyelj. -
bodo753
tag
válasz
ricshard444 #9 üzenetére
kicsit furcsa akkor,de kösz az infót
-
bodo753
tag
válasz
ricshard444 #6 üzenetére
Kösz a tesztet,így már meg sem fordul a fejemben 2 kártya.
Kis érdekességként megkérdezem a bf4-nél: kétszer 1080p=négyszer 1080p?
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest