- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #42 üzenetére
Ó, így értem már, máshogy értelmeztem a grafikont! Ez az én hibám.
A többivel kapcsolatban, hogy tényleg ne úgy jöjjön le, hogy csak fikázódom: sokkal jobb lett volna, ha az alcímekből kevesebb van, és azok rövidek, cím jellegűek, illetve ha nem kezdődne minden mondat új sorban. Ez csak két apró dolog, de ha odafigyelsz rájuk, már sokkal olvashatóbb lesz a cikk. Ha nem lenne ilyen hosszú, fel is ajánlanám, hogy segítek átpofozni, csak tényleg terjedelmes az írás és sajnos nincs rá időm.
-
Apollo_21
addikt
válasz
ricshard444 #42 üzenetére
Szép kis teszt kerekedett a végére
Sajnos annyira laikus vagyok h simán megfogott maga az h van hol 2x annyi fps a szint..tehát ha nekem vki ilyen grafikont villogtat már veszem a 2. kártyát
Ismét kiderült h miért eladható egy cfmert vannak akik csak a számokat nézik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest