- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netport
csendes tag
Nekem megvolt mind a 2ő.HD 2600XT 256 Mb Gddr3 és HD 3650 O.C. 512 Mb Gddr3.
Gyakorlatilag mind a 2ő ugyan. A 3650-es oc változata a 512 magával jobb teljesítményt hozott.A gyári túlhúzás miatt 800/900-on megy a kártya. Nekem megérte lecserélni 3650-re. -
radírfej
senior tag
a teszt alapján a 3650-es nagyjából a sima GDR+-as ramokkal szerelt 2600xt sebességét tudja.
nagyjából egy áron is van azzal, sőt néhol olcsóbb is. fejlettebb, hasonló sebességet produkál, ugyanannyiba kerül. picivel jobb vétel az aló kategóriában.
-
csongi
veterán
Jó írás
Túlhajtás téren mia hejzet a két kártyával? Fóleg egy GDDR3-as rammal szerelt XT-vel szemben? Az jó volna ha az még bele kerülne szvsz.
-
Bulitt
addikt
szevasztok
nekem pont ilyen 2600XT-m van és egy 3650-re akarom cserélni. ahogy nézem semmi értelme igaz? kár
pedig reménykedtem benne hogy jobb kártya
-
Nagyon szép teszt! Minden benne van amit tudni kell! Gratulálok!
Én egy olyan tesztre lennék nagyon kíváncsi, ahol ezek vannak egymással összehasonlítva/mérve: Radeon HD 2600XT/GDDR3, Radeon HD 2600XT/GDDR4, Radeon HD 3650, Geforce 8600GT.
-
LK
addikt
Nekem 850/1700-on hajszálpontosan ennyi az eredmény, 2950MHz-en menő Brisbane magos procival (CPU score:2200).
-
v.tom
őstag
Helo! Nem tudod véletlenül, hogy ez a két kari amit teszteltél menne-e asszimetrikus crossfire-ben?
-
A 3650-es lassabb ramjai is sokat számítanak sztem... Meg kellett volna megtuningolni a 3650-t és megnézni mit hasít úgy, úgyis úgy használják az ide járó emberkék :-)
-
-
Levin01
őstag
Nem jó az összehasonlítás, mert nem a GDDR4-es 2600XT-vel kellett volna összehasonlítani. Has GDDR3-as 2600XT-vel nézzük akkor már lényegében azonosak lennének az eredmények.
-
ígyvanferi
addikt
Sapphire és nem shappire... Két helyen is így írtad.
Egyébként lényegretörő és összeszedett cikk.
Az árakról nem találtam infót az írásban, de mindjárt utánanézek. -
Vitus
őstag
Jó írás. Viszont ami nagyon szúrja a szemem és szerintem butaság, az olyan grafikon ami nem 0-ról indul és gyakorlatilag használhatatlan. Pl. ránéz az ember a 3dmark5 grafikonra és egyből azt gondolja, hogy 3x gyorsabb, pedig alig gyorsabb.
szóval azt inkább módosítsad mert így nincs értelme grafikonozni.
Vitus
-
Az lenne korrekt, ha a 3650 órajelét levennéd pontosan a DDR2 Pro órajelére, és úgy hasonlítanád össze őket. Tudod, architektúra az architektúra ellen.
Bár sejtem, hogy nagyon hasonló eredményeket kapnál, mivel teljesítményre több nem lett a 3650, csak fejlettebb (55nm, PowerPlay, stb).
-
Skica
őstag
válasz
msgt.fubar #3 üzenetére
Csak Gigabyte GV-RX26P5512H HD 2600Pro 512MB GDDR2-esem van, amivel lehetne összehasonlítanom. De a memória nagyon visszafogná az eredményeket. De ha gondolod, kiegészíthetem.
-
msgt.fubar
senior tag
Szvsz nem 2600XT-vel, hanem 2600Pro-val kellett volna összemérned. Lévén a 3650 az a Pronak felel meg. (3- harmadik generáció 6- középkategória 50- Pro)
Lásd a vonatkozó topik első hozzászólását, azon belül is a második bekezdést.
-
nostrum
tag
Rövid, velős teszt...
Igaz hogy az XT-k legjobbját (GDDR4) vetted elő, de azért technológia ide vagy oda, mégiscsak túlzás, hogy mindenhol lezúzza a 3650-et. Mostanában nagyon divat lett, hogy egy újabb hardver (főleg VGA) alig, vagy semmivel sem gyorsabb, esetekben lassab az elődjénél, és ezt árban próbálják kompenzálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged