- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#94180096 #22 üzenetére
Zsír
Nincs valami ilyen azon a cuccon?
Csak egy ötlet, esetleg ezzel ki lehetne hagyni a macera egy részét. Persze lehet, hogy félreértettem a lényeget, de ha az Arduino-n működik a shield, akkor tudnád azzal használni. -
válasz
#94180096 #20 üzenetére
Nem, én sem értek, csak kutattam a TV flashelős móka kapcsán
Meg voltak a 2000-es évek, amikorról emlékszem a PonyProg-ra
"Hát ennek örülök, sajnos én is szívtam vele.
"
Ez az, hogy én isFFT - Fourier-re gondolsz? De honnan lesz a kimenet, amit beadagolsz neki? DTS folyamot analizál?
-
válasz
#94180096 #18 üzenetére
WTF. A W25Q64 még párhuzamos portos Ponyprog-gal is flashelhető...
Mondjuk ebben az egy bonyolult dolog az a zene dekódolása, de én akkor már valahogyan egy virtuális kimenetről hajtanám, ami már csak a 16 bites vagy 32) kimenet, és azt adni egy Arduinonak soroson, hogy szépen azon byte-ok függvényében villogtassa a LED-eket.
Amúgy nem értem ezt az Arduino as ISP dolgot, eddig egy Arduinoval sem ment (apósnak elsőre sikerült)
Az Intelt meg ismerhetnéd, a VGA chipjeik és egyebeik driver támgatottsággáról. Leginkább Raspberry-t vegyél, mert az tényleg Open Source, és megy rajta minden, amit Debianra valaha megcsináltak.
"Viszont a gyári biosz nem tud kezelni dts -> dtd fájlokat"
Semmilyen más BIOS sem tud ez userspace feladat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest