Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"WTF. A W25Q64 még párhuzamos portos Ponyprog-gal is flashelhető..."
Hát ebből látszik, hogy te értesz ehhez.."Mondjuk ebben az egy bonyolult dolog az a zene dekódolása, de én akkor már valahogyan egy virtuális kimenetről hajtanám, ami már csak a 16 bites vagy 32) kimenet, és azt adni egy Arduinonak soroson, hogy szépen azon byte-ok függvényében villogtassa a LED-eket."
Én ezt FFT-vel fogom megldani. Lesz erről bővebb bejegyzés később."Amúgy nem értem ezt az Arduino as ISP dolgot, eddig egy Arduinoval sem ment (apósnak elsőre sikerült
)"
Hát ennek örülök, sajnos én is szívtam vele."Semmilyen más BIOS sem tud ez userspace feladat."
Igen, de ahogy néztem a bios-nak is támogatnia kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest