Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Google.
https://old.pinouts.ru/CarAudio/blaupunkt_car300_pinout.shtml
(Gondolom az SDA SCL jelek a kijelző felé a kommunikáció, SPI busznak tűnik.)Meg itt :
https://www.facebook.com/groups/439265749479035Ez egy cikk alatti kis topic, nem hiszem, hogy bárki fog még erre járni
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
ivopapus
tag
Sziasztok!
F astrából kiszedett blau car 300 és a kijelző összekötésében tud valaki segíteni?
Melyik zsinór melyik társa? -
-
-
Asszem így már, hogy átalakítottam, tárgytalan Meg valószínűleg drágább is lenne
@hentes555 : Elhagyom elkeverem dugdozni kell...
@Diabolis : Van vállalkozás, ahol javítják, de elég drága lehet. Totalcaron volt róluk cikk.
@DigitXT : Tél volt, és régóta nem mentem vele.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Diabolis
aktív tag
B veki TID vagy MID, még meglátom mennyiért tudok kábelköteget szerelni.
Most két soros (dátum, hőmérséklet) van, de azon alig látszik valami. Azt javítani kell. Tudnék elvileg jó háromsorost, csak ahhoz kábelköteget kell szereznem. Azt pedig venni kell Wilson lassan úgy is megér egy új blogbejegyzést, költeni már nem sokat akarok rá.Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
Diabolis
aktív tag
Nem rossz, és bár értem te miért így oldod meg, én maradtam a feszmérős USB töltőnél
Nálam a veki kijelző javítása lesz játékos. Már gyűjtöm az infókat, de eddig nem tetszik amit látokNe vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
Szép munka , mint mindig .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
DigitXT
nagyúr
Az a 11.9V nem túl biztató...
-
törölt tag
én olyan fejegységet vettem ami kiírja az akkufeszt. És még bt-s is.
-
hentes555
senior tag
Egy ilyen nem jó? Ha érdekel a fesz, bedugod, megnézed, majd visszarakod a kesztyűtartóba pl., ha nem érdekel folyamatosan az érték.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
ncc1701
veterán
Ha Őt megkeresed, akkor elképzelhető, h van még neki boardcomputere F Astrába. Az többek között tud mérni feszkót is. Meg egy rakat mindent, hőmérsékleteket, pillanatnyi fogyasztást, meg minden fittyfenét. Enyémbe anno beletette, faja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest