- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Google.
https://old.pinouts.ru/CarAudio/blaupunkt_car300_pinout.shtml
(Gondolom az SDA SCL jelek a kijelző felé a kommunikáció, SPI busznak tűnik.)Meg itt :
https://www.facebook.com/groups/439265749479035Ez egy cikk alatti kis topic, nem hiszem, hogy bárki fog még erre járni
-
ivopapus
tag
Sziasztok!
F astrából kiszedett blau car 300 és a kijelző összekötésében tud valaki segíteni?
Melyik zsinór melyik társa? -
-
-
-
Diabolis
aktív tag
B veki TID vagy MID, még meglátom mennyiért tudok kábelköteget szerelni.
Most két soros (dátum, hőmérséklet) van, de azon alig látszik valami. Azt javítani kell. Tudnék elvileg jó háromsorost, csak ahhoz kábelköteget kell szereznem. Azt pedig venni kellWilson lassan úgy is megér egy új blogbejegyzést, költeni már nem sokat akarok rá.
-
Diabolis
aktív tag
Nem rossz, és bár értem te miért így oldod meg, én maradtam a feszmérős USB töltőnél
Nálam a veki kijelző javítása lesz játékos. Már gyűjtöm az infókat, de eddig nem tetszik amit látok -
Szép munka , mint mindig .
-
DigitXT
félisten
Az a 11.9V nem túl biztató...
-
törölt tag
én olyan fejegységet vettem ami kiírja az akkufeszt. És még bt-s is.
-
hentes555
senior tag
Egy ilyen nem jó? Ha érdekel a fesz, bedugod, megnézed, majd visszarakod a kesztyűtartóba pl., ha nem érdekel folyamatosan az érték.
-
ncc1701
veterán
Ha Őt megkeresed, akkor elképzelhető, h van még neki boardcomputere F Astrába. Az többek között tud mérni feszkót is. Meg egy rakat mindent, hőmérsékleteket, pillanatnyi fogyasztást, meg minden fittyfenét. Enyémbe anno beletette, faja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Régóta akartam már egy hibás TID-et szerezni, mert azt szívfájdalom nélkül vagdosom szét Most végre volt, aki...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest