- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krugszvele #33 üzenetére
A cikkíró (bár ez személyes bejegyzés) én vagyok
Nekem nem arra kell telefon, hogy megjelenjek.
Az 5S -t azért írtam, mert úgy tűnt, félreértetted iPhone-ra. S5 - 5S rendszeresen keveri az emberek.
Az előfizetés meg olyan dolog, hogy megéri, ha megfelelő kondíciókkal beszélsz, lebeszélhető havidíj, stb. Nekem is azért van feltöltősöm (vagy 18 éve) , mert nem akarok havonta fizetni, beszélni meg alig beszélek, mobilnet arra van, ha esetleg kéne. Én is az a vékony réteg vagyok
"Igen, maga a készülék lesz 5-10 ezer forint, csak az előfizetés havidíja lesz akkor 20+ ezer"
Már amelyik előfizetéssel - de amelyikkel 20 ezer, azt nem kell megkötni."Az iphone 5S még supportált, legújabb iOS fut rajta, 12.1 most éppen."
Hm, úgy tudtam, dobja az Apple az összes 32bit telót ősszel..."Az lehet, hogy a samsungoknak van hosszabb támogatása különféle hekkelt oprendszerekkel, "
Nem a Samsungnak van csak, hanem egy rakás telefonnak, amire van official Lineage. Az a baj, hogy gyakorlatilag azon kívül, hogy Apple-t veszel, nem tudsz olyan telót venni, ami 2-3 évnél tovább biztonságos marad. Márpedig az emberek tovább használják ezeket.@Fred23 : Na jó, hát amit a hulladékgyűjtéssel kapcsolatban sikerült az elmúlt években itthon előadni, az nagyon meredek.
@Zsébernardo : Akku mindenképpen jobban megéri. Elem csak olyan helyre, ahol pár évente kell cserélni, mert ott meg azzal szívsz, hogy az akku önkisül pár hetente
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged