- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
LAN-on sem volt sokkal jobb a helyzet sajnos.
'ilyen képméretek [..] mellett' - a Nextcloud a legeneralt belyegkepeket szolgalja ki amikor bongeszobol nezed, nem az eredetiket.
X-forwarding - nem hallottam eddig rola, de ahogy most olvasom ez a grafikus feluletet tolja neked ki. Nalam ez nem jatszik, headless a szerver, nincs rajta UI.
'Kintre meg amúgy sem engedném' - en kiengedtem az nginx-et (letsencrypt tanusitvannyal), reverse-proxy a transmission UI-ra (htpasswd auth), a plex-et, plusz az SSH-t.
Egyeb port nincs kiengedve LAN-ra se, az UFW-ben is csak ez a 3-4 van engedve. -
aujjobba
addikt
En mar feladtam a privateCloud temat, valahogy egyik eszkoz se volt megfelelo.
Egyszeru fenykepmegosztast/bongeszest akartam megoldani ugy, hogy minden anyagom HEIC, a videok HEIF-ek (h.265 HEVC).
Feltettem kismillio photogallery appot, egyik se volt hajlando normalisan kezelni JPG-tol eltero formatumot, az elofizeteses Plex fenykepgaleria se tudja, szegyen.
Konfiguraltam Nextcloud-ot, minden tuninglehetoseget vegigvertem, PHP PFM modul, http2 eroltetese, Reddit cache, mysql tuning, minden SSD-n, utemezett belyegkep generalas.
Ennek ellenere barmikor bementem egy sok kepet tartalmazo konyvtarba, baromi lassan toltott be mindent.Most sima SSH van kiengedre a netre (kizarolag egy nemroot user tud csatlakozni, az is csak privat RSA kulccsal, es nem a sztandard porton), ket tabletre feltettem a privatkulcsot, bekonfigoltam az SCP kapcsolatot a Solid Explorer-ben aztan kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest