Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ilyen képméretek és hálózati sebesség mellett, amik ma általánosak, ne is várj gyorsaságot külső hálóról. Az X forwarding amúgy mindent ver sebességben, kb. mintha a helyi gép előtt ülnél (persze LAN-on). És az is lescriptelhető.
A Filebrowsert csak extraként tettem fel. Kintre meg amúgy sem engedném, tehát az itthoni hálóról kifele egy webszerver látszik, amin csak statikus cucc van, meg egy SSH, nem standard porton. És ez egyik sem a NAS-ra megy, hanem egy külön szerverre, onnan lehet továbbmenni SSH-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Witcher 1 Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest