Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maradjunk annyiban hogy azok a vezetékek kint is drágák, jó anyag, jó szigetelés sokba kerül... szerintem elégedj meg az olcsóbb kategóriával, majd ha sokat érő rendszered lesz, jó akusztikájú helyiségben, megfelelő forráskészülékekkel akkor hidd el nekem látatlanban hogy azok a kábelek meg fogják érni az árukat annak aki megveszi. próba nélkül ugyse veszik meg, ilyen áruakat hazaviszik tesztelni és a legjobbat tartják meg vagy ha nincs különbség a legolcsóbbat veszik... de az utóbbi nagyon ritka ebben a szegmensben elhiheted... nem középkategóriára való.... oda sokkal olcsóbb is megteszi.. és ne kioktatásnak vedd szavaim: nem annak szántam hanem tényeket vázolok értelmes ember részére.. summa summárum: van akinek megéri és mindenütt annyiba kerül az ugyanolyan vagy hasonló anyagú és technológiájú kábel...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest