- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
válasz
-Skylake- #109 üzenetére
"Természetesen a zenéből hallotta..." - Tehát pont úgy remegett a cd, hogy a paritásbitek sem tudtak javítani, így kiesett bizonyos zenei tartalom. Mivel feltételezhetően általa ismert zenéről volt szó, így könnyebben felismerhető volt részéről a hiba. Én ezt feltételezem, de sajnos nem emlékszem jól a cd lejátszók hibajavítási mechanizmusára. Mindenesetre elég meredek történetnek hangzik az tény.
A kábelvagdosásról egy hasonló hittérítő oldalon olvastam, mint amiket már a 99-es hozzászólás óta kapok.
Olvassátok gyorsan, ez a tuti.
(#111) BBéci
Az én hozzászólásomból kopizta.(#112) Csabroncka
Nem hiszem, a gyártó nagyon is komolyan gondolja. Ő a kábelt el akarja adni,lehetőleg egy kisebb vagyonért, marketing. Kitalál valami bullshitet, majd elhiteti veled, hogy szükséged van rá, te meg már rohansz is, hogy egy vagyonért megvedd. Mivel önigazolásra van szükséged, ezért a biokémiai folyamatok az agyadban elhitetik veled, hogy jobban szól... De nem is írom tovább, hisz biztosan tudod, érzed.(#113) -Skylake-
Épp hogy nagyon jól szórakozom, "egy újszülöttnek mind vicc új". Nem hittem volna, hogy ilyen sok "szaklap" van a neten. Az igazat megvallva még reménykedek egy hiteles bizonyításban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest