Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Nem kell elmenni a sértődöttség irányába.
Senki sem mondta, hogy szar, de bántóan le van maradva hatékonyság terén az NV-től, és hiába van kitömve minden fícsörrel, ha az NV a hatékonyság miatt erőből lenyomja most olyan tesztekben is ahol eddig az AMD dominált. Én a jelenben élek és ha a kevés időm engedi a jelenben is játszom.
Így érthető, hogy nem túlzottan érdekel ha a kártyámba épített extrák 3 év múlva hozzák meg gyümölcsüket. Eddig egyetlen olyan szitut nem láttam, hogy az NV-be fagyott volna a szar, mert valamit nem tudott a kártyájuk, vagy éppen lassabban tudta. Én nem ültem fel a hypevonatra, annál öregebb vagyok már, de ezt a teljesítményt 14nm-en én kb. 110W-al párosítottam agyban. Ezért is volt sokkoló látni, hogy a TPU teszt typical gaming fogyasztás tesztjében 3W-al fogyasztott csak kevesebb a GTX1080-nál. Ez kb. 70-80%-al rosszabb hatékonyságot jelent. -
t72killer
titán
Nekem van 3Dvision kitem (+ha hébehóba játszok, használom is) és a monitorom g-sync-es. Ez eléggé a salátához köt, legalábbis a főgépet illetőleg. A kötöttség oka amúgy nem a pénz (mind2-t jutányosan vettem, bukó nélkül kiszállhatnék), hanem az, hogy olyan támogatott 3d platformot, mint a vision, a pirosak sajna nem tudnak. A VR lesz itt igazán érdekes, de ahhoz még korán vagyunk, kéne hozzá pl ~8k felbontású vezeték nélküli szemüveg (hanggal: sisak, amiben az akksik is jobban elférnek?), ami szemkövetéssel magasabb részletességet mutat a vakfoltnak míg spórol a periféria felbontásán. No meg jó sok menő cím is kell a VR zászló alá (bár ettől nem tartok, sztem ez a jövő).
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Senki sem mondta, hogy szar, de bántóan le van maradva hatékonyság terén az NV-től, és hiába van kitömve minden fícsörrel, ha az NV a hatékonyság miatt erőből lenyomja most olyan tesztekben is ahol eddig az AMD dominált. Én a jelenben élek és ha a kevés időm engedi a jelenben is játszom.