Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel a teszttel nincs komoly gond, mindössze a tesztalanyok száma. Egy 5 mbo-s minta szerintem még belefért volna.
Ne értsétek félre, nem elégtelenkedni akarok, mert tudom, hogy mennyi munka van vele. Hanem sokkal jobban megnő a használhatósági szintje, ha majdnem az egész szóba jöhető termékpaletta le van fedve. A "milyen autót vegyünk?" tesztben sem mennék sokra egy Mazda, Opel, Bömbi trióval.
-
aleister
veterán
Őszintén? Én GB fan vagyok. Se az Abit, se az Asus nem tudta közelről sem azt nyújtani, mint az exdeszkám. Ettől függetlenül a tesztet nézve nem ájultam el. Több sebesség eredménnyel sem vagyok elégedett, ehhez még hozzájön a HT feszemelés hiánya és a léptékek nagysága (a másik 2 lapon kisebb lépésenkénti emeléssel finomabb tuningra van lehetőség).
Az MSI kb egy árban van vele, de kapott iVGA-t, amivel ráadásul megy normálisan a hybrid CF. Igaz kis szutyok 3300-as, de az is valami.
Szóval a teszt alapján én is csak "ajánlott" minősítést adnék neki. -
aleister
veterán
-
aleister
veterán
Ez a "...PCIe x16-os foglalat várja a videokártyákat, de CrossFire módban ezek csak 8 sávon továbbítják az adatokat (a chipset limitációja)." dolog az egész 790-es chipsetre érvényes? Mert őszintén megvallva, így nem alkalmasra a CF-re semelyik sem. Volt a PH egy teszt, ami pont a PCIe x8 vs x16-ot vesézte ki, és elég szép különbségek születtek.
Én most adtam el a konfigom, és szeptember vége felé tervezem az új vételét. Milyen deszát vegyek, ha a CF-et, mint lehetőséget nyitva szeretném hagyni a jövőben (tehát 2db PCIe x16 kéne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest