Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Én oszt' el nem hagyom, mint írtam kb 10szer használtam 2 év alatt, azt is csak 2 nyaralás alatt. Jó annak, akinek van szabadideje pda-n/telón zenét hallgatni, no meg annak, aki annyira "vájtfülű", hogy 20-30-40 ezres fül/fejhallgató kell neki ehhez, aranyozott csatival, kábellel (én még a forrasztásokat is ötvössel csináltatnám a helyében...).

_Voyage_, ezt nem bántásból írtam!
-
kovy79
őstag
"...egy igényes usernek van saját bevált jack-dugós fülese.,ami ugyebár nem samsung csatlakozó..."
Most lehet én vagyok a hülye, meg eddig kb 10szer hallgattam zenét az Omniámon, de járt hozzá egy pár centis adapterkábel, ami a Samu csatit alakítja át kis jack aljzatra. Akkor most hol hiba/problémna?

-
FRENK1988
veterán
1. Aki egy kicsit is jártas az tudja hogy nem numerikus/qwerty billentyű telefon

2.Ezzel mi a bajod?
Így is egyforma az értelme
3.Igen mert nem képes folyamatosan lejátszani egy nyüves DivX filmet. És ez már elvérzés.
4.Fogtál már a kezedben ezt a 2 telefont? Mert én igen és tényleg más az arány. Azzal nem is vitatkozom h rosszabb a felbontása ezt a specifikációban is írtam.
5.Ebbe eddig nem kötöttek bele itt eddig sem kötöttek bele.
6.Ahogy leírtam ugy kell érteni b+. És ne a mondat közepéből ragadj ki dolgokat.
7.Nincs jobb dolgod? Nem a mobilarena.hu címlapjára ment
8.Elolvastad volna az összegzést leírtam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi