Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
én például nem látom, milyen motorolajat öntenek az autómba.
viszont nem is feltétlenül kellene, hogy érdekeljen, mert a károkért ők állják a felelősséget. majdnem biztos vagyok benne, hogy gyári emblémás hordós olajat öntenek bele, amiről elég sokat szokott vitatkozni a "fórum". -
azért az alapkérdések közül az egyik legfontosabb, hogyha van áfás számlád, akkor lesz kit hibáztatni, ha baj van... nem azért nem szerelem az autót, mert nem tudnék rajta sok mindent megcsinálni (mondjuk nem, szerintem panel előtti parkolóban elég parasztos szerelni
), hanem azért, mert az áfás számlával a szerviz a felelősséget is megnyerte.meg az sem mindegy, mit vesz az ember. persze, vannak fórumok, nézz be egy-kettőbe, hetekig csámcsognak egy ablaktörlő lapát cseréjén. nem azért, mert nagy feladat, hanem azért, mert ennyire futja, de ők szerelni akarnak, tehát mindenen hetekig vekengenek. visítva menekültem a "fórumokból".
-
a hozzászólásodat alaposan elolvasva és értelmezve nekem általános alany jön le belőle, vagyis nem a konkrét lacettiről beszéltél, hanem általában. általában pedig nem igaz.
az is kétséges, hogy a szerelésből kieső használt anyagokkal, hulladékkal mi lesz, mert a motorolaj is veszélyes hulladék, a szelepfedél tömítés is, stb. kizártnak tartom, hogy az otthon sufniban szerelők zöménél felmerül ezek szakszerű ártalmatlanítása.
abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy minél újabb egy autó, annál inkább esélytelen házilag barkácsolni, mondjuk ezt a második válaszodban te sem vitattad. nagyjából ablakmosót önthetsz bele, meg felfújhatod a kereket, ha pampalínizik a tpms. de már egy 20+ éves opelnél is tudni kell, hogy hogyan ütöd ki az inspekciós figyelmeztetést rendes gyári műszer nélkül.
-
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
differenciálműben.
de köznyelvi megfogalmazásnak jó volt az övé is. -
14*25.4+175*0.65*2
583.10
16*25.4+195*0.55*2
620.90
583/620
.94032
620/583
1.063466.3%-kal nagyobb, szerintem ezért megbüntet a rendőr.
ha egy kerékanya másképp nézett ki, akkor felmerülhetne a gyanú, hogy kerékőr volt belehajtva. én ezt intő jelnek fognám fel

Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), hanem azért, mert az áfás számlával a szerviz a felelősséget is megnyerte.