Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
én például nem látom, milyen motorolajat öntenek az autómba.
viszont nem is feltétlenül kellene, hogy érdekeljen, mert a károkért ők állják a felelősséget. majdnem biztos vagyok benne, hogy gyári emblémás hordós olajat öntenek bele, amiről elég sokat szokott vitatkozni a "fórum". -
Nyilván jogos az is amit írsz, de sajnos egy átlag autó tulajnak, aki annyira nem talpra esett vagy petrolhead ezek inkább csak a nyűg kategóriába tartoznak, ahogyan te is írtad.
Nissanomat meg a Toyotát csak én is otthon tartottam karban, de az Accord-ot inkább elviszem egy fasza szerelőhöz, aki megbízható. Aztán amíg szereli addig dumálunk, és hamarabb telik az idő. 
Nem csodálom amúgy, hogy "megégetted" magad szervizben, mert rohadt nehéz normális és nem lehúzós szerelőt találni manapság.
-
És egy mezei Lacettin miután beraktuk az új szelepfedél tömítést mekkora nyomatékkal, milyen sorrendben kell lehúzni a csavarokat, hogy ne lapítsd túl a fasza új tömítést vagy ne legyen túl laza és utána eressze ott az olajat? Mert kétlem, aki az utcán szerel, az rendelkeznek komplett repair manual-al. Annyi meg nem elég, hogy érzésre meghúzzuk a csavarokat.

-
a hozzászólásodat alaposan elolvasva és értelmezve nekem általános alany jön le belőle, vagyis nem a konkrét lacettiről beszéltél, hanem általában. általában pedig nem igaz.
az is kétséges, hogy a szerelésből kieső használt anyagokkal, hulladékkal mi lesz, mert a motorolaj is veszélyes hulladék, a szelepfedél tömítés is, stb. kizártnak tartom, hogy az otthon sufniban szerelők zöménél felmerül ezek szakszerű ártalmatlanítása.
abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy minél újabb egy autó, annál inkább esélytelen házilag barkácsolni, mondjuk ezt a második válaszodban te sem vitattad. nagyjából ablakmosót önthetsz bele, meg felfújhatod a kereket, ha pampalínizik a tpms. de már egy 20+ éves opelnél is tudni kell, hogy hogyan ütöd ki az inspekciós figyelmeztetést rendes gyári műszer nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nissanomat meg a Toyotát csak én is otthon tartottam karban, de az Accord-ot inkább elviszem egy fasza szerelőhöz, aki megbízható. Aztán amíg szereli addig dumálunk, és hamarabb telik az idő.