Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Web, márkaklub, torrent oldalak, facebook csoport... Aki az internet korában képtelen megtalálni az információt az magára vessen. Két darab (kicsi és nagy) nyomatékkulcs együtt nincs 40k. Az első szükségtelenné vált szerelő látogatáson kb. vissza is hozza az árát és a következő autójához is használhatja az ember. Akkor miről is beszélünk? Ne a kifogásokat keressük hanem a megoldást az adott problémára. Van akinek nyűg ez az egész és nem akar otthon bajlódni inkább beadja az első szervizbe. Én inkább szerszámra költök és tudom, hogy az a karbantartás amit én elvégzek az biztosan el van végezve és az az alkatrész lett beépítve amit megrendeltem amit a kezemben fogtam és nem az amire a szerelő a legnagyobb kedvezményt kapja. Engem vertek már át régóta működő ismert neves műhelyben beépített alkatrésszel szóval oda a bizalom a szervizek iránt. Inkább szopok vele itthon de tudom, hogy így legalább meg van csinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Iphone Se 2022 64gb-93% gyári akku
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest