- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Gratula a cikkhez!
Én most ion+atom+win7-xbmc-nél tartok, álltalános célú lejátszásra, zene, film, fénykép (feleségem imádja, hogy képernyőkimélőként futnak a fényképek). Tárolóként egy 6000Ft-os házban egy 2TB-os winyó usb-n a gépre kötve. (popcorn a110-ről váltottam, na az olyan csalódás volt, hogy soha többet nem próbálkoznék velük)
Kipróbáltam másik noteszgépről elérni a a HTPc-re kötött winyó-t szintén xbmc-vel és tökéletes az is. xbmc-re Olympia76 álltal készített Port.hu-s progi szenzációs. Médiauinformációkat lementem időnként a HTPC-re kötött külső winyóra, és ha más gépről akarok lejátszani akkor csak onnan importálom az adatokat. Van egy mac is családban, majd arról is tesztelem, iletve iPhone-ra még csak nézegettem a progikat, van vagy 5 féle, de nem tudom mi az eltérés köztük és nem mertem még próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Három évvel ezelőtt kezdtem keresni az ideális megoldást az otthoni hálózati zenelejátszásra...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest