- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
#16820480 #388 üzenetére
igen? na, az erdekes, anno tervben volt S10e-re valtas, nem tudtam, h az ilyen rosszul mukodott rajta.
nekem autos magneses tartoban kellett csak kicsit nyujtozkodni, ha a hatso FP-s telot fel akartam oldani, amugy nekem az eddigi legjobb megoldas overall.
ez az oldalso is jo, viszont csak jobb kezemmel, ballal mar nem annyira. auitos tartoban bal kezzel nyulok altalaban hozza, ott mar sajna tobbet teveszt.mindegy, ha masnak is, meg mas markakon is ilyen, akkor ezt el kell fogadni.
amire a kisebb olvasofelulet miatt kb szamitottam is. nem hasznalhatatlan, csak nem az igazi.meg egy ilyen oleophobic reteggel bevonhattak volna szerintem, izzadt/maszatosabb ujjnal jol jonne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest