- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
válasz
eszementális #3 üzenetére
Disztró szerintem megoldható, de ez még függ alaplaptól és videokártyától is.
Retail csak Intelre megy fel, bár szerintem AMDre is lazán.. erről nem tudok sokat mondani.Munka nálam: Logic Pro X, ami csak Macen érhető el, továbbá Photoshop és Cinema4D fürgébb nálam.
Meg minden annyival gyorsabban fut, a rendszer is hamarabb tér észhez. Virusok vannak, de én Windowson sem használok írtót, és soha nem kapok be semmit, okosan netezek.
Illetve sokkal jobban tudom rendszerezni a dolgaim, nincsenek mellételepülő fájlok, + programmal teljesen lehet uninstallálni, egyszerűbb minden.Ha érdekel a dolog, keress rá disztókra, próbáld ki. De ha nem akarsz komolyabb telepitéssel bajlódni, Virtualboxban például szinte nem is számit milyne géped van, oda lazán felmegy, nem lesz az az élményed mint egy teljes tiszta rendszerrel de megnézni + telepítőt készíteni tökéletes. Még az én gépemen is hulla darabos volt virtuálisan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest