- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.
Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).
big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest