- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LackoMester #73 üzenetére
Netes vásárlásra nem használunk fő kártyát (ez alól kivétel lehet, ahol a bankod oldalán kell megadni az adatokat, pl. elvira, de a fő szabály ez), hanem virtuális vagy bármilyen más alszámlát csináltatunk, amin kis mennyiségű pénzt tartunk. Ez minden banknál olcsón vagy ingyenesen elérhető. Ha nem, akkor azt a bankot ott kell hagyni. Fő kártyával neten vásárolni kb. olyan mint a családi vagyonnal járkálni a józsefvárosi piacon inkluzíve az ezüst eszcájg.
Az csak az amerikai filmekben van, hogy előkapom az amex goldot, bepötyögöm a kódot boldog-boldogtalannak, meg odaadom a pincérnek hadd vigye hátra, és mindenki mosolyog (esőben pedig táncra perdül). Ilyen már nincs.
---
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy anno nem adtam meg a főkártya adatokat valamilyen bolond szél miatt, de nem félek különösebben, 2 napig le lehet tiltatni a tranzakciót, és olyan még egyszer nincs, mint a Sony esetében, hogy titkosítatlanul vannak ott az adatok. A valve ennyire nem hülye, főleg hogy látták a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest