- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-saca
csendes tag
Teljes mértékben egyetértek!
Ügyintézni én is másodlagos mailt és számlát tartok-muszály ha jót akar az ember-
és még csak üldözési mániám sincs
Az viszont tény hogy sokan már a neten élik az életüket
Bele sem gondolnak hogy amit kiteregetnek a magánéletükről,anyagi dolgok,vallás és még sokáig lehetne sorolni a listát rossz kezekbe is kerülhet.
Jó példa hogy majd minden országnak ha nem mindnek a rendvédelmi szerveknek külön osztálya van ami a társasági oldalakat figyeli,mert amit nem mond el ha kérdezik azt kibeszéli máshol.........ott pedig figyelik -
-
törölt tag
"Az fa***a... Itt a hátulütője az "intézzünk mindent online" életérzésnek...
Persze, akinek van egy csöpp esze, az egy másodlagos paypalos számlát ad meg ilyen helyeken, ahová mindig csak annyi pénzt utal, amennyit éppen akkor elakar költeni.
Így ezesetben viszont nincs semmi nagyobb gond, max majd kap pár sampet"Nos nekem CIB Internet kártyám van, arról nem tud leszedni az illetéktelen egy petákot sem, mert csak akkor és csak annyi van rajta amennyi a vásárláshoz kell. Ami marad a vásárlás után, egyből vezetem át - vissza a nem Matercard hazai számlámra. Szóval nálam sokat nem ér el...
-
haddent
addikt
Mint írta is a cikk, az adatok titkosítva voltak. Nagy valószínűséggel amint beírod nekik az adatokat, titkosítják, és a titkosított hash -et küldik el a banknak, aki fel tudja azt dolgozni, és levonja a kellő összeget. Persze mindezt másodpercek alatt. Tehát egy hash -el sokra nem mennek... Bankot feltörni pedig nem nagyon fognak, mert nem a jóska gyereket rakják oda, hogy nesze nézzed mán nem hekkolják e az adatbázist
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.
Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).
big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.
-
Ethar
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest