- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #73 üzenetére
Azt az ósőn kasszánál meg csak pislogás lesz nagy bevásárlásnál
-
imibogyo
veterán
válasz
azthiszem a nagyrészét áttutalom az asszonyéra
De bátor ember vagy...
Onnan előbb fog elfogyni, mint a hackerek által a sajátodról... -
DeFranco
nagyúr
válasz
Netes vásárlásra nem használunk fő kártyát (ez alól kivétel lehet, ahol a bankod oldalán kell megadni az adatokat, pl. elvira, de a fő szabály ez), hanem virtuális vagy bármilyen más alszámlát csináltatunk, amin kis mennyiségű pénzt tartunk. Ez minden banknál olcsón vagy ingyenesen elérhető. Ha nem, akkor azt a bankot ott kell hagyni. Fő kártyával neten vásárolni kb. olyan mint a családi vagyonnal járkálni a józsefvárosi piacon inkluzíve az ezüst eszcájg.
Az csak az amerikai filmekben van, hogy előkapom az amex goldot, bepötyögöm a kódot boldog-boldogtalannak, meg odaadom a pincérnek hadd vigye hátra, és mindenki mosolyog (esőben pedig táncra perdül). Ilyen már nincs.
---
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy anno nem adtam meg a főkártya adatokat valamilyen bolond szél miatt, de nem félek különösebben, 2 napig le lehet tiltatni a tranzakciót, és olyan még egyszer nincs, mint a Sony esetében, hogy titkosítatlanul vannak ott az adatok. A valve ennyire nem hülye, főleg hogy látták a példát.
-
deter
aktív tag
válasz
Én letiltottam a bankkártyát, cakkumpúder. Ha a titkosított adatbázis a kezükben van, előfordulhat, hogy visszatudják fejteni. Lehet, hogy nem maholnap, de néhány hónap, vagy egy év kitudja...
nkmedve:
Most már nem számít, hogy kitörölted a fizetési adatokat. A betörés ideje alatt számított, hogy tároltad e vagy sem. De lehet az sem számít. Mivel a fizetési adatokat megőrzik, attól függetlenül, hogy te bejelölted-e a tárolást vagy sem. A gond, hogy névhez és címhez simán odafértek, mivel nem volt titkosítva.
-
CocooN-z
őstag
válasz
LackoMester #60 üzenetére
Detto, én nem is az accountom féltem, persze ott is van 40+ game, de azt szivesebben kérném vissza a steam-től, mint a pénzem a banktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest