- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok,
Ha nekem csak egyszerű "mezei" előfizetésem van, nincs benne internet előfizetés meg semmi, akkor is ingyenes a facebook? Samsung S5230-om van és azon van dedikált Facebook widget... Vodás vagyok.
Köszi,
Berci -
baxxxi
újonc
Srácok,
aki használja a netjegyet, az lszi írja már meg, hogy milyen sms-sel tudom aktiválni! Leürült az InstantNet-em, és gondoltam váltok. Köldtem "HAVI"-t a 1270-re, azt nem ismerte fel, aztán egy "HELP"-et, arra az bekapcsolta a hívásértesítőt
Szóval mi a tuti? -
vans?
őstag
-
jamo
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nyilván..

Én Check-in-t max bulikon használok főként..

Én azt utálom főként, amikor "nyerj ezt, nyerj azt" meg hasonlók.. Nah Én azoktól megyek falnak..
Amúgy, csak mondjuk ha nyaralni vagy, családi képek, bármi, meg szeretnéd osztani másokkal, nincs gép nálad, de teló van, van mobilnet, csak pikpakk feltöltöd..
A másik, ehhez nem kell "ingyenes"... Megy ez anélkül is..

-
akom
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
vans?
őstag
Biztos, en mindig a geprol teszem fel a kepeket, masreszrol viszont ruhellem a sok idiotat, aki (mivel ingyenes) minden egyes mozzanatat kiirja az eletenek, akar a buszon ul, akar a budin tronol. Persze tisztelet a kivetelnek. (es igen, ismerem a tiltas funkciot, hasznalom is surun)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
vans?
őstag
Szornyu hianyossag.
-
huntermati
aktív tag
Telenor miért nem csinál ilyet?

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
jamo
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
jamo
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
jamo
tag
Nem csak úgy ingyenes ha a böngészőbe 0.facebook.com-ra megyünk?
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
eddig ez kimaradt.
ide vonatkozik az is, ha képet tolok fel?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest