- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Várom szeretettel az okosokat.
Ez gyakorlatilag 1 félkész rendszer, ahol a felhasználók a béta teszterek és vagy bejön vagy nem. Nem tudok komolyan venni 1 olyan rendszert, ahol nincs lehetőség a SIM kártyára menteni névjegyeket. Csak SD kártyás opció van, akinek meg nincsen az így járt. Nevetséges... Bármelyik 10 éves buta telefon is tudja a megoldást.
Értem én, hogy zárt meg biztonságos, de ilyen áron csak az átlagember szopatása. Tudom senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, de hamár így dönt ne legyen már minden oldalról szopatva.
Az egy dolog, hogy én nem értek hozzá, mert soha nem használtam és nem is fogom. Viszont a 8-on ezeket meg lehetett oldani bug nélkül. Sőt továbbmegyek, a beállításokat is keresve ugyan, de megtaláltam.
Pl. APN, de nem értem minek kell mindent hülye kapcsoló alá rejteni.De számomra az egész WP és az asztali Windows is hulladék kategóriába megy a 8 után. A 7 ről valszeg soha nem fogok elváltani, ha ez az irány amit ma követnek.
Semmilyen szinten sem logikus mindent alfülek alá rakni és kevesebb mindent mutatni. A YT- esetében is utáltam amikor mindent 1 gomb alá raktak, mert több kattintás lett ugyan az a folyamat. Értem én hogy letisztult, meg material, de rohadtul kényelmetlen a használata.
A sokak által fikázott androidot használom már 6. éve. Az utóbbi 2 telóm abszolút csúcs kategóriás és sosem volt még gondom lefagyással, vagy akadással. Cserében minden adatkezelést pillanatok alatt megoldok és oda mentek el dolgokat ahova én akarok.
Szerk: Mutattak új 650-es Lumiát és az is pofás meg minden, de egy: akad mint az állat. Kettő a 80 ezres várható árához képest nagyon gagyi CPU-t kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- További aktív témák...
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest