- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Várom szeretettel az okosokat.
Ez gyakorlatilag 1 félkész rendszer, ahol a felhasználók a béta teszterek és vagy bejön vagy nem. Nem tudok komolyan venni 1 olyan rendszert, ahol nincs lehetőség a SIM kártyára menteni névjegyeket. Csak SD kártyás opció van, akinek meg nincsen az így járt. Nevetséges... Bármelyik 10 éves buta telefon is tudja a megoldást.
Értem én, hogy zárt meg biztonságos, de ilyen áron csak az átlagember szopatása. Tudom senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, de hamár így dönt ne legyen már minden oldalról szopatva.
Az egy dolog, hogy én nem értek hozzá, mert soha nem használtam és nem is fogom. Viszont a 8-on ezeket meg lehetett oldani bug nélkül. Sőt továbbmegyek, a beállításokat is keresve ugyan, de megtaláltam.
Pl. APN, de nem értem minek kell mindent hülye kapcsoló alá rejteni.De számomra az egész WP és az asztali Windows is hulladék kategóriába megy a 8 után. A 7 ről valszeg soha nem fogok elváltani, ha ez az irány amit ma követnek.
Semmilyen szinten sem logikus mindent alfülek alá rakni és kevesebb mindent mutatni. A YT- esetében is utáltam amikor mindent 1 gomb alá raktak, mert több kattintás lett ugyan az a folyamat. Értem én hogy letisztult, meg material, de rohadtul kényelmetlen a használata.
A sokak által fikázott androidot használom már 6. éve. Az utóbbi 2 telóm abszolút csúcs kategóriás és sosem volt még gondom lefagyással, vagy akadással. Cserében minden adatkezelést pillanatok alatt megoldok és oda mentek el dolgokat ahova én akarok.
Szerk: Mutattak új 650-es Lumiát és az is pofás meg minden, de egy: akad mint az állat. Kettő a 80 ezres várható árához képest nagyon gagyi CPU-t kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest