- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Várom szeretettel az okosokat.
Ez gyakorlatilag 1 félkész rendszer, ahol a felhasználók a béta teszterek és vagy bejön vagy nem. Nem tudok komolyan venni 1 olyan rendszert, ahol nincs lehetőség a SIM kártyára menteni névjegyeket. Csak SD kártyás opció van, akinek meg nincsen az így járt. Nevetséges... Bármelyik 10 éves buta telefon is tudja a megoldást.
Értem én, hogy zárt meg biztonságos, de ilyen áron csak az átlagember szopatása. Tudom senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, de hamár így dönt ne legyen már minden oldalról szopatva.
Az egy dolog, hogy én nem értek hozzá, mert soha nem használtam és nem is fogom. Viszont a 8-on ezeket meg lehetett oldani bug nélkül. Sőt továbbmegyek, a beállításokat is keresve ugyan, de megtaláltam.
Pl. APN, de nem értem minek kell mindent hülye kapcsoló alá rejteni.De számomra az egész WP és az asztali Windows is hulladék kategóriába megy a 8 után. A 7 ről valszeg soha nem fogok elváltani, ha ez az irány amit ma követnek.
Semmilyen szinten sem logikus mindent alfülek alá rakni és kevesebb mindent mutatni. A YT- esetében is utáltam amikor mindent 1 gomb alá raktak, mert több kattintás lett ugyan az a folyamat. Értem én hogy letisztult, meg material, de rohadtul kényelmetlen a használata.
A sokak által fikázott androidot használom már 6. éve. Az utóbbi 2 telóm abszolút csúcs kategóriás és sosem volt még gondom lefagyással, vagy akadással. Cserében minden adatkezelést pillanatok alatt megoldok és oda mentek el dolgokat ahova én akarok.
Szerk: Mutattak új 650-es Lumiát és az is pofás meg minden, de egy: akad mint az állat. Kettő a 80 ezres várható árához képest nagyon gagyi CPU-t kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest