- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Várom szeretettel az okosokat.
Ez gyakorlatilag 1 félkész rendszer, ahol a felhasználók a béta teszterek és vagy bejön vagy nem. Nem tudok komolyan venni 1 olyan rendszert, ahol nincs lehetőség a SIM kártyára menteni névjegyeket. Csak SD kártyás opció van, akinek meg nincsen az így járt. Nevetséges... Bármelyik 10 éves buta telefon is tudja a megoldást.
Értem én, hogy zárt meg biztonságos, de ilyen áron csak az átlagember szopatása. Tudom senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, de hamár így dönt ne legyen már minden oldalról szopatva.
Az egy dolog, hogy én nem értek hozzá, mert soha nem használtam és nem is fogom. Viszont a 8-on ezeket meg lehetett oldani bug nélkül. Sőt továbbmegyek, a beállításokat is keresve ugyan, de megtaláltam.
Pl. APN, de nem értem minek kell mindent hülye kapcsoló alá rejteni.De számomra az egész WP és az asztali Windows is hulladék kategóriába megy a 8 után. A 7 ről valszeg soha nem fogok elváltani, ha ez az irány amit ma követnek.
Semmilyen szinten sem logikus mindent alfülek alá rakni és kevesebb mindent mutatni. A YT- esetében is utáltam amikor mindent 1 gomb alá raktak, mert több kattintás lett ugyan az a folyamat. Értem én hogy letisztult, meg material, de rohadtul kényelmetlen a használata.
A sokak által fikázott androidot használom már 6. éve. Az utóbbi 2 telóm abszolút csúcs kategóriás és sosem volt még gondom lefagyással, vagy akadással. Cserében minden adatkezelést pillanatok alatt megoldok és oda mentek el dolgokat ahova én akarok.
Szerk: Mutattak új 650-es Lumiát és az is pofás meg minden, de egy: akad mint az állat. Kettő a 80 ezres várható árához képest nagyon gagyi CPU-t kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest