- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emery T.
csendes tag
Sziasztok!
@Ellia - az már ott sántított, hogy utólag találták ki a Kánont és a Legendákat. Hogy mi része és mi nem, az nincs kőbe vésve! Ezalatt kivettek olyan regényeket, játékokat - sztorikat!!! - amiket nem kellett volna, majd beraktak olya(noka)t, amit utólag olyanok írtak, akiknek semmi közük nem volt eddig a saga-hoz. Az, hogy most a Kánon részének tekintik a Régi Köztársaságot, inkább csak segít ezen a kupin, azt legalább izgalmasabbá és kerekebbé téve. (Megjegyzem, sokkal érdekesebb és izgalmasabb a TOR - KOTOR éra.) Én is azt mondom, hogy legyen része, és az önjelölt SW-író tudósokat pedig egyszer és mindenkorra száműzzék a köztudatból!Szóval csak ne olyan hevesen ezzel a Kánon-imádattal!
-
Pernyo
csendes tag
Nekem az a véleményem, hogy a Disney hülye volt, hogy nem vette meg az egész univerzumot, hanem inkább dobta a kukába. Nem tudnak újat alkotni és folyton beemelnek vmi/vkit a Legendákból. Egyetértek pár előttem szólóval, hogy a Rogue One hozta a 4-5-6 hangulatát, az Nekem bejött. Mivel rengeteg könyvet elovastam a mostmár "Legendákká" avanzsált történetekből, amik nagyon bejöttek, nem tudok úgy rajongani az új filmekért. A Timothy Zahn féle Thrawn trilógia nagyon jó volt, a TFA-el pedig egy annyira mást mutattak, amit nem tud bevenni a májam. Játékok dettó.
-
Ellia
addikt
válasz
rezessanyi #7 üzenetére
Nekem se tetszett de nem volt szar, élvezhető volt még úgy is, hogy eléggé biztonsági munka volt, nem mert semmi merészet húzni...
-
ncc1701
veterán
Nagyon +1. A Star Wars számomra meghalt a régi sorozat után. Star Trek dettó.
Szépek, látványosak, de ennyi. Utolsó star wars filmet már le sem töltöttem, az azelöttit 3 részletben néztem meg úgy, h közben neteztem, annyira csapnivaló volt. Mindezt úgy, h imádom a jó scifit. De ez már régen nem jó.
-
Syl
nagyúr
>Nektek mi a véleményetek ?
Az a véleményem, hogy nagyon nem érdekel az egész! Lassan 40 éve hogy láttam az első részt, és az "alap" hat rész megvan több verzióban is. De a "New Hope 2.0" után felőlem az egész franchise-t lehúzhatják a klotyón! Százszor többre becsülöm a SW rajzfilmeket.
Szerk.
És mielőtt valaki nekiugrana az avataromnaka Star Trekkel is ugyanígy vagyok. Amint Jar-Jar Abrams hozzányúlt, ment az egész a kukába.
-
Ellia
addikt
Ez már ott sántít, hogy az Old Republic nem része a kánonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- For Honor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari