Új hozzászólás Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
Nem kell ezen stresszelni. Mindig is lesznek ilyen és olyan emberek is. Tőlem is szeretett volna már megvenni valaki egy kábelt (1000ft) utánvétesen 1500 forintért. Nagyot nevet-> tovább áll és kész.
-
hoffman_
nagyúr
Azért nekem az is kinyitja a bicskát a zsebemben, amikor adott termék használtan, garancia nélkül, vagy minimális garanciával 26k-ra van hirdetve, és amikor kap egy szolid, tényleg szolid infót(akár privátban), árgép link/megbízható bolt link, ahol az azonos cumó 23 ezer, 2 év garival, és még neki áll feljebb. Idiótaság a köbön.
Nem kétlem, tele van a ha writeonly, tényleg töketlen hülyékkel, de az eladók is tudnak néha villantani.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
MODERÁTOR
Nem érted meg, vagy nem akarod megérteni?
A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá. - Szabályzat
Harrrr!!!!
-
félisten
Bontott téglát beszámolsz?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ftc
nagyúr
Oh ilyenkor azt irom..akkor tessék ott megvenni
-
Gyógyító
csendes tag
Azt már ki is hagytam mikor rád ír hogy fele anyiért vidékre megy e? erre megkérded hogy akar fizetni? kijelenti ő nemszokot előre utalni, megnézed az adatlapját ép 15 napja regelt, megkérded akkor miért kellet új nic neki erre eltünik.
Üdv:Tibor
[ Szerkesztve ]
Látom a fényt, kijutunk az alagútból! De nem értem, mért dudál...
-
yolan
őstag
nagylevegő, üvegsör, szálcigi
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
Gergosz2
veterán
Nálam a best of az volt amikor egy hálózati kártyát árultam 1500 ft-ért és megkeresett egy illető , hogy őt érdekli, de csak úgy ha én fizetem a postát, és előre nem utal.
Az utánvét meg 1770 ft lett volna.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nagyúr
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,