Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Eszes? Szerinted miért céloztam az előző hozzászólásomban arra, hogy nem örülök a Fb-nak? Sokkal jobban örülnék annak ha lenne egy hozzáértő zsűri és csak ők pontoznának.
De nem... kitalálták ezt a hülyeséget, hogy mindenki gyűjtsön "like"-t és azok plusz pontnak fognak számítani.
Szerinted a többi versenyző mit csinál? Hagy hozzam példának azt aki egy Thermaltake gépet épített át.. tegnap óta fel van téve a hivatalos Tt Fb-oldalára a hír, hogy szavazzanak rá.
A többiek ugyanezt csinálják... mindenhol megosztják magukat és gyűjtik a voksokat.
Én miért hagyjam ezt annyiban?
Undorító dolognak tartom ezt a likeolós megosztósdit, de sajnos most ez van ezt kell szeretni...
Szerinted mire megy ki a játék? Ez a verseny szervezőjének egy nagy reklám... tehát lehet, hogy mégse én vagyok az "eszes"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest