- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
syl5, maniacc93, -secret-
InVino86 - Válasz is megy nemsoká -
InVino86
aktív tag
Kicsit későn reagálok, de ez nagyon tuti !
Teljesen felkeltette a figyelmemet. Megy egy pü.
-
nagyon szép!
-
maniacc93
tag
Minden elismerés a tied!
Nagyon szép a kivitelezés, ezzel kicsit felkeltetted az érdeklődésemet a modding iránt
-
syl5
őstag
Nem vagyok híve a "világítós" házaknak, de ez nagyon ott van!
Gratula! -
Moddingboy
Modder
Köszönöm!
A minta vektorosan meg lett tervezve (Corel Draw-al), amit a plotter már tud kezelni, így lehetőség nyílik a minta körbevágására.
Maga a fólia amit használtunk egy rövidtávú fólia... nem hivatalosan maszkolófólia. Annál kicsit erősebb az öntapadós rétege, de a célnak tökéletesen megfelel.
enormous-t nyugodtan lehet keresni ilyen és ehhez hasonló igényekkel. -
Seaky
tag
Minden elismerésem! Nekem az tetszik hogy nem voltál rest többször is nekifutni egy-egy adott probléma megoldásáért.
A maszkoló anyagot ti terveztétek de hogy csináltátok? -
asdf2
tag
Láttam aművet PlayIT-en, nagyon király.
-
Moddingboy
Modder
válasz
Victoryus #122 üzenetére
Ahogy elnézem ez szinte ugyan olyan mint az én Dremel gépem. Ha nincs, akkor vásárolj hozzá vágó korongot és kezdődhet a móka.
(Itt láthatod, hogy én is így vágtam ki)
Dekopír fűrész az ami még jól jöhet oldallap vágáshoz. -
Victoryus
addikt
Gratulálok a moddinghoz, szép munka! Egy kérdés. kicsit off topic:
Van egy ilyen B&D eszközöm[link]. Hogy tudok ezzel oldallapot vágni? Vagy mindenképpen vennem kéne valami fűrészt? -
ledgeri
nagyúr
Ha nem nyernél, ezt ne csináld!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #119 üzenetére
semmi baj...(nem is volt egyértelmű annyira, amit írtam...)
nyogodj meg és moddolj házakat...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #117 üzenetére
Én az eszest az Ötletes szinonímájaként tartom.... és nem a facebook megosztósdi, likeolosdira értettem.. az nekem se tetszik...
A mezőny által létrehozott művek az erősek... arra értettem (és a mondatból is inkább így jön ki...!!!
de semmi probléma.... -
Moddingboy
Modder
Eszes? Szerinted miért céloztam az előző hozzászólásomban arra, hogy nem örülök a Fb-nak? Sokkal jobban örülnék annak ha lenne egy hozzáértő zsűri és csak ők pontoznának.
De nem... kitalálták ezt a hülyeséget, hogy mindenki gyűjtsön "like"-t és azok plusz pontnak fognak számítani.
Szerinted a többi versenyző mit csinál? Hagy hozzam példának azt aki egy Thermaltake gépet épített át.. tegnap óta fel van téve a hivatalos Tt Fb-oldalára a hír, hogy szavazzanak rá.
A többiek ugyanezt csinálják... mindenhol megosztják magukat és gyűjtik a voksokat.
Én miért hagyjam ezt annyiban?
Undorító dolognak tartom ezt a likeolós megosztósdit, de sajnos most ez van ezt kell szeretni...
Szerinted mire megy ki a játék? Ez a verseny szervezőjének egy nagy reklám... tehát lehet, hogy mégse én vagyok az "eszes"... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #115 üzenetére
erős az eszes mezőny...
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Akinek van Facebook profilja és a projektem elnyerte a tetszését, akkor kérem kattintson az alábbi linkre és "tetszik"-elje a képemet.
Részt veszek egy Case Modding Showdown 3 nevű nemzetközi versenyen és a zsűri értékelése mellett vannak bónusz pontok is. Ilyen bónusz ez a feladat is. (nehogy kimaradjon a Fb a buliból...)
Köszönöm Mindenkinek aki szavazatával támogat! -
Moddingboy
Modder
Köszönöm a kommenteket!
Entryy - Köszönöm az ajánlást. Valóban jó dolognak tűnik, de biztos elég szépen elkérik az árát ha ezt a szolgáltatást veszi igénybe az ember.
-
Entryy
aktív tag
Ha időd engedi nézz utánna, hogy műanyagokból CNC helyett RP (rapid prototiping) eljárással mi mindent össze lehet hozni!
Nem hinném,h ogy olcsóbb lesz, de hogy precízebb és még a legvadabb elképzelések sem jelentenek akadályt az biztos! -
randomhaver
csendes tag
Szép lett nagyon, gratula
. Még sok ilyen moddingos cikket
-
Ez most egy fizetett reklám?
-
user137
őstag
asszem ezt hívják úgy, h "exteme attention to detail".
hát uram, emelem kalapom és leborulok. -
dredbiro
senior tag
Gratulálok,nagyon jól sikerült!
-
fi:zi'k
nagyúr
Grat, szép, igényes munka!
-
Strezi
őstag
Gratullálok, szép lett!
Fel tudok ajánlani egy dedikált Dirt3 példányt hozzá
Üdv, az a Dirt 3 csapat egyik programozójától
-
477il4
tag
Gratula! Szép lett!
-
Brae
őstag
Leszögezném, hogy abszolút hidegen hagy a műfaj (modding), abszolút értéktelen számomra a dzsimkhana/hülyegyerekmódonautózás/kenblock stb., de ez eszméletlen igényes munka, minden elismerésem
-
bakter24
őstag
Ez nagyon jól néz ki, profi munka! Grat!
-
scope2007
addikt
frankóóóó lett
-
kiskaktusz
addikt
komoly...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest