- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
syl5, maniacc93, -secret-
InVino86 - Válasz is megy nemsoká -
InVino86
aktív tag
Kicsit későn reagálok, de ez nagyon tuti !
Teljesen felkeltette a figyelmemet. Megy egy pü.
-
nagyon szép!
-
maniacc93
tag
Minden elismerés a tied!
Nagyon szép a kivitelezés, ezzel kicsit felkeltetted az érdeklődésemet a modding iránt
-
syl5
őstag
Nem vagyok híve a "világítós" házaknak, de ez nagyon ott van!
Gratula! -
Moddingboy
Modder
Köszönöm!
A minta vektorosan meg lett tervezve (Corel Draw-al), amit a plotter már tud kezelni, így lehetőség nyílik a minta körbevágására.
Maga a fólia amit használtunk egy rövidtávú fólia... nem hivatalosan maszkolófólia. Annál kicsit erősebb az öntapadós rétege, de a célnak tökéletesen megfelel.
enormous-t nyugodtan lehet keresni ilyen és ehhez hasonló igényekkel. -
Seaky
tag
Minden elismerésem! Nekem az tetszik hogy nem voltál rest többször is nekifutni egy-egy adott probléma megoldásáért.
A maszkoló anyagot ti terveztétek de hogy csináltátok? -
asdf2
tag
Láttam aművet PlayIT-en, nagyon király.
-
Moddingboy
Modder
válasz
Victoryus #122 üzenetére
Ahogy elnézem ez szinte ugyan olyan mint az én Dremel gépem. Ha nincs, akkor vásárolj hozzá vágó korongot és kezdődhet a móka.
(Itt láthatod, hogy én is így vágtam ki)
Dekopír fűrész az ami még jól jöhet oldallap vágáshoz. -
Gratulálok a moddinghoz, szép munka! Egy kérdés. kicsit off topic:
Van egy ilyen B&D eszközöm[link]. Hogy tudok ezzel oldallapot vágni? Vagy mindenképpen vennem kéne valami fűrészt? -
ledgeri
nagyúr
Ha nem nyernél, ezt ne csináld!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #119 üzenetére
semmi baj...(nem is volt egyértelmű annyira, amit írtam...)
nyogodj meg és moddolj házakat...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #117 üzenetére
Én az eszest az Ötletes szinonímájaként tartom.... és nem a facebook megosztósdi, likeolosdira értettem.. az nekem se tetszik...
A mezőny által létrehozott művek az erősek... arra értettem (és a mondatból is inkább így jön ki...!!!
de semmi probléma.... -
Moddingboy
Modder
Eszes? Szerinted miért céloztam az előző hozzászólásomban arra, hogy nem örülök a Fb-nak? Sokkal jobban örülnék annak ha lenne egy hozzáértő zsűri és csak ők pontoznának.
De nem... kitalálták ezt a hülyeséget, hogy mindenki gyűjtsön "like"-t és azok plusz pontnak fognak számítani.
Szerinted a többi versenyző mit csinál? Hagy hozzam példának azt aki egy Thermaltake gépet épített át.. tegnap óta fel van téve a hivatalos Tt Fb-oldalára a hír, hogy szavazzanak rá.
A többiek ugyanezt csinálják... mindenhol megosztják magukat és gyűjtik a voksokat.
Én miért hagyjam ezt annyiban?
Undorító dolognak tartom ezt a likeolós megosztósdit, de sajnos most ez van ezt kell szeretni...
Szerinted mire megy ki a játék? Ez a verseny szervezőjének egy nagy reklám... tehát lehet, hogy mégse én vagyok az "eszes"... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #115 üzenetére
erős az eszes mezőny...
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Akinek van Facebook profilja és a projektem elnyerte a tetszését, akkor kérem kattintson az alábbi linkre és "tetszik"-elje a képemet.
Részt veszek egy Case Modding Showdown 3 nevű nemzetközi versenyen és a zsűri értékelése mellett vannak bónusz pontok is. Ilyen bónusz ez a feladat is. (nehogy kimaradjon a Fb a buliból...)
Köszönöm Mindenkinek aki szavazatával támogat! -
Moddingboy
Modder
Köszönöm a kommenteket!
Entryy - Köszönöm az ajánlást. Valóban jó dolognak tűnik, de biztos elég szépen elkérik az árát ha ezt a szolgáltatást veszi igénybe az ember.
-
Entryy
aktív tag
Ha időd engedi nézz utánna, hogy műanyagokból CNC helyett RP (rapid prototiping) eljárással mi mindent össze lehet hozni!
Nem hinném,h ogy olcsóbb lesz, de hogy precízebb és még a legvadabb elképzelések sem jelentenek akadályt az biztos! -
randomhaver
csendes tag
Szép lett nagyon, gratula
. Még sok ilyen moddingos cikket
-
Ez most egy fizetett reklám?
-
user137
őstag
asszem ezt hívják úgy, h "exteme attention to detail".
hát uram, emelem kalapom és leborulok. -
dredbiro
senior tag
Gratulálok,nagyon jól sikerült!
-
fi:zi'k
nagyúr
Grat, szép, igényes munka!
-
Strezi
őstag
Gratullálok, szép lett!
Fel tudok ajánlani egy dedikált Dirt3 példányt hozzá
Üdv, az a Dirt 3 csapat egyik programozójától
-
477il4
tag
Gratula! Szép lett!
-
Brae
őstag
Leszögezném, hogy abszolút hidegen hagy a műfaj (modding), abszolút értéktelen számomra a dzsimkhana/hülyegyerekmódonautózás/kenblock stb., de ez eszméletlen igényes munka, minden elismerésem
-
bakter24
őstag
Ez nagyon jól néz ki, profi munka! Grat!
-
scope2007
addikt
frankóóóó lett
-
kiskaktusz
addikt
komoly...
-
rep3at
őstag
Ismét élmény volt olvasni, gratulálok (bár én kissé túlzónak találom a Monster logo alatt látható ledek fényerejét, ezt jó lett volna kissé sötétíteni).
-
Varoz
addikt
De durva. Ez igen.
-
Zaja2
senior tag
Ez gyönyörületes!
Mennyi Monstert ittál meg,amire befejezted?
-
beefjeez
senior tag
válasz
Moddingboy #93 üzenetére
Ott leszel? Király, akkor biztos megyek
megcsodálom élőben is
-
Helmoras
őstag
válasz
Moddingboy #93 üzenetére
Ott olvastam, azért tettem enyhe célzást rá
Kérdés nincs, mivel az azt tükrözné hogy hasonló hobbim van vagy egyáltalán azt hogy értek hozzá
nagyon amatőr vagyok e-téren, csak elismerem Ken Blockot szeretem a videóit, és tetszik a munkád, no meg imádom a Monstert... de persze csak a sárgát nem a zöldet
Ha lesz valami szavazás vagy verseny, a voksom a tiéd
-
Helmoras
őstag
Szép lett, remélem Dec 17. én valóban kint lesz a Playit-en (gameshow) és megcsodálhatom személyesen is
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!szente - Teljes mértékben igazad van. Korábbi hsz-nál már valaki felhívta a figyelmemet, de neki is mondtam, hogy az összeszerelésnél kapcsoltam, hogy hopp a meghajtóról megfeledkeztem. Idővel azt is átalakítom, de már örültem, hogy végre összeáll a gép és nem kezdtem újabb munkálatokba.
(+kisebb finomítások lesznek még)
A DIRT 3 Facebook oldalán valóban megosztásra került a projekt, hála a Codemasters-nek.
-
Silverss
aktív tag
Grat hozzá!
Irigylésre méltó! -
szente
addikt
Építő jellegű kritika:
Azt az ODD-t még lefóliáztam volna...Amúgy grat, tényleg szép munka!
-
Csak gratulálni tudok,nagyszerű munkát végeztél.Nekem biztosan nem lenne türelmem meg idöm erre.Csak így tovább
-
Jofi81
őstag
Most került ki a hivatalos DiRT 3 Facebook oldalra.
-
devbence
tag
Eszméletlen!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #80 üzenetére
alternatív közlekedés?? (400 km, kb tiszta vonatablak rengeteg fototéma...) jobban megéri, mint azon izgulni 400 kilóméteren keresztül, hogy a sávban maradjak...
sőt csak pillanataim vannak a lövésre...
-
enormous
csendes tag
Földrajzi távolság miatt sajna hiába adtam én is ajánlatot neki a profi fotókra, bár érdekes, hogy az efféle felhívásomra a fórum adott részén, még csak a számomra helyiek (Nyíregyháza) közül sem reagált (zéró) senki.
Átsiklott a szemük.
Mi meg majd' csak összehozzuk Moddingboy
Jaj kisbetűs kezdetű mondat végén három kérdőjel.. lehet, hogy grammar nazi vagyok, de nekem nagyon szúrja a szemem (!).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Moddingboy #74 üzenetére
ha már megszerezted a sponzorokat, nem akadt, aki csak kölcsönbe adott volna egyet??? sebaj... ami késik nem múlik...
-
asdf2
tag
Hát ez kibaszotultveryfákkingkirály lett!
Mondjuk egy-két apró részleg nem annyira tetszik, de én alapból a nagyon 'tiszta' házakat szeretem, ettől függetlenül bejön.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a hozzászólásokat!
ledgeri - Összesen annyit amennyit ezen a képen látsz.
Monster... nem olyan egyszerű felvenni velük a kapcsolatot (tapasztalat), de a Codemasters át fogja nekik küldeni a képeket (DIRT 3 lévén jóba vannak).
DIRT 3-azok-e? Természetesen
A logo világítás megfordult az én fejemben is (2 szeme világított volna), de a végére már nem maradt energiám azt is megcsinálni + nekem így is tetszik tehát annyira nagy késztetést sem éreztem az átalakítására.
Képek/videó... szerintem tök logikus, hogy ha olyan technikai háttér állna a rendelkezésemre, akkor sokkal jobb minőségű képek születtek volna ill. videó is. Most ez van ezt kell szeretni(de igazad van... megérdemelné)
gYaLo - Amit Hatvan9 mond abban van valami, de ez nem ilyen egyszerű... marha sok utánajárás + egy kis szerencse sem árt. Továbbá valamit le is kell tenni az asztalra.
-
zuchy
őstag
Gratula, szuper lett!
-
Dominó85
addikt
Ehhez csak gratulálni tudok. Nagyon profi munka. Az Obama-s dolog tök poén
-
LackoMester
addikt
Nemrossz.
Gratula, igényes munka.
-
gYaLo
őstag
Nagyon jól sikerült, grat hozzá
Megkérdezhetném, hogyan sikerült megszerezni a szponzorokat ? -
Hatvan9
senior tag
Ritka jó lett, büszke vagyok hogy kis hazánkból csinált valaki egy ennyire igényes és ritka munkát!
Gratulálok! Remélem felfigyelnek a munkádra sokan. -
ledgeri
nagyúr
Több kérdésem van:
Hány Monstert ittál, míg készül?
Publikáltad-e már a Monster hivatalos oldalán?
Dirt 3-azol-e mint állat?
Lesz-e magyar vonatkozású? bár látom ,,túl" nagy fanja vagy a Monsternek...(Megj.: lehet, hogy megérné elkezdenem ezt a moddingolást:
-kreatív munka; lesz egy saját házam; ha ügyes vagyok, még kapok alkatrészeket is)
U.I. a frontlogó kivilágítása pl. az állapot-visszajelző ledekkel?
Ja és megérdemelt volna egy állványos, full HD-s, esetlegesen DSLR-es (csak a mélységélesség miatt) és zenés videót
Minden pont egy
..................................................................................................................................... -
enormous
csendes tag
Igen, a Moddingboy által használt matricák bármekkora méretben ugyanolyan minőségben és tartósságban állnak rendelkezésre, bármilyen grafikával rajtuk. Felhelyezésük nem bonyolult, és idővel visszaszedhető, ha meggondolnád magad a matrica helyével vagy a létjogosultságával kapcsolatban magad.
-
dave666
aktív tag
válasz
Moddingboy #64 üzenetére
Okés
-
can91
újonc
Silent pro táp monsterhez...
Kurvanagy FAIL! -
dave666
aktív tag
válasz
Moddingboy #60 üzenetére
Gépem oldalára fel tudnád copyzni
-
menalcas
őstag
Hiper nagy gratula
-
Moddingboy
Modder
jones965 -
(várom az új projekted publikálását
)
buzus - Őszintén szólva egy véleményen vagyunk. Jobb szerettem volna egy kicsit világosabb zöld plexit használni, hogy nappal kevésbé olvadjon bele a feketébe, de sajnos akárhol érdeklődtem csak ez az ún. "postás zöld" szín volt elérhető (nekem legalábbis ez az egy gondom van).
Vigilante - Utolsó napon az összeszereléskor döbbentem rá, hogy a meghajtóról megfeledkeztem
Röhej, de teljesen kiment a fejemből
Tehát a kérdésedre válaszolva igen, idővel át lesz alakítva.
bambano - Nagyon halk. Olyannyira, hogy próba indításnál amikor csak a CPU és a táp ventilátora működött mondhatni semmi hangja nem volt a gépnek. A CPU hűtőnek volt minimális zaja amikor felpörgött, de a táp hangtalan. rudi jóvoltából született egy jó kis PH!-s cikk amiben szerepel ez a tápegység.
Duliee - Úgy legyen
dave666 - Jó kép nem vitás
-
CPUID
csendes tag
Olcsó és nagyon szép mod
Nagy Grat -
kelekyle
őstag
Gratula
Nagyon szép lett -
dave666
aktív tag
Gratulálok, ügyes vagy
Igazi Monster függő vagy -
akinho94
tag
Ez igen!
Gratulálok -
manoarc
senior tag
Profi modding
-
Ez limitált szériát követel, ááh ,ezt simán gyártásba lehetne küldeni! még Block is megvenné
-
Revolit
senior tag
Nagyon szép és igényes, gratulálok, maximum respect
Munkahelyemen nem jöttek be a képek, alig vártam, hogy hazaérjek, és megnézzem a kész házat
Az egészben a letisztult és ízlésesen megvilágított belső tetszik! Nagyon faxa
-
bambano
titán
kokas lett...
ez a táp mennyire hangos/halk, amikor nincs terhelve a gép? -
Gaba
senior tag
Ez király! Minden elismerésem!!!!
-
Vigilante
őstag
Gyönyörű ember kajak minden elismerésem, egyedül ha nagyon akarnék találni valami hibát benne az a DVD olvasó, egy kicsit kilóg az összhatásból, arra nem variálsz valamit?
Mellesleg nem vállalsz, idegeneknek is moddingot, szerintem szépen megélnél belőle! -
mycso
veterán
Őszintén gratulálok, nagyon szép színvonalas munka.
-
beefjeez
senior tag
Épp most vágok bele egy házba, persze még nem pc ház, de majd az lesz
Sok motivációt ad a házad!
-
buzus
aktív tag
Sötétben bejön a monsteres oldal, világosban annyira nem.
Azért fogadd elismerésem, én nem tudnék ennyit törődni a külcsínnel.
-
jones965
Modder
Szerényen beállok a sor végére a gratulálók táborába!
-
macilaci78
nagyúr
Le a kalappal!
Tudtam, hogy ehhez hasonló képet már láttam valahol a napokban.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a rengeteg hozzászólást!
ll-kobe - Én az a fajta vagyok aki jobb szeret egy lepukkant, már-már lomtalanításra érett házat felújítani. Nagyobb kihívást látok benne mint egy gyárilag jónak mondható házban. (persze nem az mondom, hogy egy jó házat könnyű átalakítani, de remélem értitek, hogy mit akartam mondani)
h1n1_900 - Rajta vagyok a VGA ügyön.
Szerencsére elég nagy hely áll rendelkezésre így nagyobb VGA is elfér.
todie - Idővel lesz benne VGA és abban az esetben már nem lenne elég hely ahhoz, hogy alul legyen a táp is (vagy ha meg is tudnám oldani elég zsúfolt lenne)
Recon666 - Nem te vagy az első aki ezt mondja, de nekem bejön
"ízlések és pofonok ugyebár"
Vasinger! - Köszönöm!
Határozottan igen! Mindenkinek megvan a saját kis hobbyja amire nem sajnál áldozni egy kis összeget. Nekem ez az egyik dolog amit szeretek csinálni és mint látod a kiadásoknak ill. a belefektetett munkának meglett az eredménye.d.véderjoe - Nagyon örülök, hogy a kisfiadnak is tetszik a ház
zolo96 - Semmit
"...de haszna nincs"
Recon666 teljesen jól fogalmazott... ez egy hobby és nem a haszon a lényeg hanem, hogy örömödet leled benne.Plusz a rengeteg pozitív visszajelzés nekem nagyon sokat ér!
Sundesz - Egyenlőre nem tervezem az eladását
-
izriot
tag
IMHO veszettül ízléstelen, de ügyesen csináltad, grat!
-
Sundesz
addikt
Nagyon jó lett gratula, ügyes vagy. Nem eladó amúgy véletlenül?
Még Block is biztos lecserélné a Fiesta-ját erre.
-
Engineer086
Modder
Fogadd hódolatom, májsztro
Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Egyedi ötletek, profi kivitelezés. Külön tetszik, hogy minden hardvert szponzoroktól szereztél be, nem kevés utánajárás lehetett -
TazLeacher
nagyúr
Maga a ház nekem nem tetszik, de ez szubjektív. Viszont a kivitelezés, és az egész munka mesteri, ehhez csak gratulálni tudok. A hátsó "ventirács" nagyon ötletes, plusz pontot érdemel.
-
rvn_10
senior tag
Ebbe aztán volt munka
Nem az én stílusom de szépre sikeredett, Grat.
Én is szeretnék valamikor a közeljövőbe barkácsolni egy házikót. Csak még nem tudom mit, de erősen gondolkodom egy asztalba épített házban
-
zolo96
tag
a monster mennyit fizet a reklámért? jó lett, de haszna nincs
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem a valaha látott legjobb moddolt ház amit életemben láttam, pedig nem egy-kettőt láttam.
Fogadd gratulációmat!
Bennem így elsőre ez a kérdés merült fel:
Értem én, hogy szereted ezt a stílust, meg szép meg minden, de vajon megért ennyi időt ez az egész és ennyi pénzt? Szóval a gép ugyanúgy fog működni, csak máshogy néz ki
-
sing1ep1ayer
őstag
Ugyan nem az én ízlésvilágom, de azt kell mondanom, hogy eszméletlen minőségi munka - emelem kalapom Mester!
-
d.véderjoe
tag
Gratulálok!
A képek bizonyítják nagyon szép, igényes munkát végeztél!
Az 5éves kisfiam azt mondta: nekem is kell egy ilyen ház!
mert Ken Block a kedvence... -
draco31
veterán
Gratulálok, nagyon szép, és egyedi lett!!!!!!!!!
-
Tomi_Sci
őstag
Gratulálok, nagyon jó lett
-
KisTopi95
aktív tag
Ember ez nagyon durva lett. Reméljük nyersz is vele, mert nem keveset dolgoztál vele.
-
-
czanga
őstag
Nagyon szép munka, elismerésem.
Block-ot nem igazán szeretem, de amit te véghezvittél, az elött le a kalappal.
-
RexpecT
addikt
Le a kalappal, nagyon igényes
.
-
imibogyo
veterán
Én is gratulálok. Nagyon profi munka. Le a kalappal.
Azonban egyetértek pár előttem szólóval. Nekem is egy picit sok már az egész egyben.
Matricák nélkül tiszta fehérben viszont mestermunka. Én a fekete színt csak a ventilátorrácsra használtam volna esetleg. De ez az én nyomorom.Még egyszer gratulálok.
-
-
dre75
tag
válasz
Moddingboy #13 üzenetére
Lehet kevesebb dizájn elemmel komplettebb lett volna!
De nekem így is nagyon tetszik!
Le a kalappal -
Recon666
Közösségépítő
Nagyon szép munka!
Nekem személy szerint az a sárga matrica nem tetszik az 5'25" tárolók helyén, de a többi szép lett. -
todie
tag
nekem mondjuk nem tetszik, de izlesek es pofonok...
a kivitelezes es a reszletekre valo odafigyeles, viszont csillagos otos.
nagyon szep munkaegy valamit meg megemlitenek: ha mar ennyit furtal, faragtal, vagtal miert nem alakitottad at also taposnak a hazat? vga ugysincs benne es hatulra is kerult venti.
-
JoeYi
őstag
erre aztán buknak majd a csajok
szép munka
-
h1n1_900
senior tag
Gratula! Nagyon jó
Már csaj egy vga kéne bele. -
beefjeez
senior tag
hát ez: *****JÓ!!!
-
LLKobe
veterán
Gratula, nagyon szép lett. Látszik hogy rengeteg munka és pénz van benne, nagyon igényes lett a végeredmény.
Bár azt sosem értettem hogy egy ilyen minőségű modhoz miért filléres noname papírházakat használnak alapanyagnak... 10k körül már lehet CM, és egyéb jó minőségű házakat kapni
-
maláj
addikt
szép munka
-
PR0JECTNR56
addikt
Ragyogó munka, precíz végeredmény. Minden tiszteletem, remek lett.
-
válasz
Moddingboy #13 üzenetére
Eh, itt meg nincs olyan
Köszi! -
Moddingboy
Modder
Köszönöm Mindenkinek!
hcl - A Bauhausban vettem. Rengeteg féle rácsot kapni náluk és a legjobb, hogy méretre vannak vágva. Egész kis darabot is vehetsz.. sok helyen 1x2m-es a legkisebb amit elhozhatsz.
dre75 - "De a kevesebb néha több
" - Ezt pontosan mire érted? Ilyen visszajelzésből nyer + tapasztalatot az ember, azért érdekelne
-
dre75
tag
Elég komoly házat rittyentettél össze...
De a kevesebb néha több -
Bari
Modder
Gratulálok
Nagyon pöpec házikót hoztál össze, minden elismerésem.
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő projekted témája.
-
Findzs
addikt
kiváló munka, gratula
-
aram01
nagyúr
le a kalappal
-
opeter87
senior tag
Óriási gratula!
Nagyon szép és igényes kivitelezés.
160 munkaóra... még nagyobb elismerésem
-
törölt tag
Egyik nagy cpu gyártót se lehetett támogatóként megnyerni?Sajnálatos.Engem ez a gymkhana téma teljesen érintetlenül hagy,persze respect a sok beleölt munkaóráért
-
kmisi99
addikt
Ház ez valami kibebaszottul rohadt durva jó lett. Minden elismerésem gyönyörű lett az a ház és nagyon igényes.
-
gabe_
őstag
Szép, igényes munka.
-
fenergie84
addikt
Gratulálok
Nagyon szép munka, kreatív és látványos! -
Nagyon zsír lett a végeredmény! Mondjuk vannak részletek, amik nekem nem jönnek be, de ízlésről nem vitatkozunk, a kivitelezés pedig egyértelműen profi.
Rácsot honnan szereztél a szellőzőkhöz??
-
Tibor92
tag
Nagyszerűűű munkát végeztél ! Szép ház !
Gratulálok, és sok sikert !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megérkezett a Gymkhana Mod nevű projektem munkanaplójának folytatása!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest