- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jo akkor ugyan az.....
Istenem.....
Ha azt a penzt szetosztod a novereid kozott, mennyi jut nekik? Gondolod attol itthon marad?
Nem allitottam be semilyennek a nyilatkozatod. Ha elolvastad volna amit irtam, abban az volt, hogy szerintem ez egy jo dolog. Mindenkivel ellentetben en ezt jo dolognak tartom. Ti fikaztatok ezt az egeszet ha nem tevedek. Szoval aki itt negativ az te vagy es a tobbiek. Azt a sok ertelmisegit szerintem nem lehet magyarorszagon rendesen megfizetni. Legalabbis en ezt gondolom. Ti azt allitjatok, hogy meg kellene fizetni oket. De kerdes, hogy mibol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Pár napja kikerült a gyere haza fiatal program, Londonban élő magyar fiatalokat próbálnak hazacsábítani, kiváncsi...
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest