Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Üdv! Lemaradtál egy körrel, olvasd el a 15-ös posztomat

-
guga
Közösségépítő
Hja, ha tehetitek offoljátok szénné, amíg nem zárják.
Én leköszöntem erre a hétre és ne is hívjatok, és ne kövessetek
Ha megtehetjük, akkor reggel elmegyünk, ha a nejemnek dolgozni kell vagy nekem, akkor csak este, vész esetén csütörtök reggel.
Bogrács, bogrács, szalonnasütés, kocsmázás.
Ne verjétek agyon egymást.
Vasárnap nyitok.
Jó pihét
-
guga
Közösségépítő
Mivel jön a hosszú hétvége és nem szeretnélek benneteket ilyen sokáig téves hitben hagyni.
Aki ismer engem már az írásaim alapján az tudja rólam, hogy ez a cselekedet nem passzol hozzám, de tény hogy az öreg kihozott a sodromból és csúnyán lekiabáltam, azonnal kirohant a helységből.
Ma viszont találkoztam vele és láttam rajta emlékszik rá, de mosolygott és intett, de jóval visszafogottabb volt már, egyáltalán nem harsogott és csendesen elköszönt.
Bocsánat, hogy éltem az írói szabadsággal és pusztán elméleti szinten eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne ha megütöttem volna, vajon milyen érzés?
Nem szépíteni szeretném a helyzetet meg mosdatni magam utólag. Mert ha megtörtént volna nem hallgattam volna el és valószínűleg ugyanígy megírom csak az igazat és nagyobb felindultsággal.
Hja és vannak tanúk is, a bolt tulaja, egy mindennapos vevő és a feleségem, no meg az öreg, meglehet kérdezni Őt is.
Egy ujjal sem értem hozzá, Ő viszont annál inkább
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Sztorit nem azért írtam le, hogy pártomat fogjátok
jöhetnek kritikák nyugodtan, de csak ésszel, mindet olvasom 
-
guga
Közösségépítő
Asszonyoddal emilben érintkezel...?
Ő része az életemnek, minden belefér, másrészt arról nem sok infót szoktam kiadni mivel magánügy.
Nem vagyok benne biztos, hogy magasabb az ingerküszöböd.
Meg amúgy is egyenlőtlen a küzdelem.
Majd ha ugyanolyan őszinte leszel, mint én és ugyanakkora támadási felületet engedsz meg magadból, akkor engedem, hogy lekezelj és következmények nélkül belém rúgj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest