Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- bambano: Bambanő háza tája
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Crystalheart #33 üzenetére
Lehet hogy igazad van,te biztos jobban tudod, hisz férfi vagy. De azért nem árt, ha az ember szeretetreméltó, segítőkész, mosolygós. Bár az is igaz, hogy én alapból ilyen vagyok, és van aki hülyének néz ezért, van aki irigykedik, van aki utál,/inkább nők/, és van aki azt hiszi hogy kacérkodom. De vállalom, legyen az ő dolguk, hogy mit gondolnak. Azért én továbbra is kedves vagyok velük, mert az meg az én dolgom. Boldog Új Évet neked kőszívű bonviván!
-
Hakudoshi
tag
válasz
Crystalheart #28 üzenetére
Mi van, ha nem akarok híres lenni?
De egyébként nem írsz hülyeséget
, csak hát oda is el kéne jutni valahogy.
Ezenkívül ha csak úgy lenne esélyes a dolog, akkor az a "szeretet" is csak a hírnevemnek szólna, nem pedig nekem. Feltétlenül.
-
rarri
senior tag
válasz
Crystalheart #25 üzenetére
Hát,úgy tünik,vannakmég józan gondolkodású,normális emberek.Ennek nagyon örülök! Bár gyanús az "alszom" végén az a sátáni kacaj!
-
rarri
senior tag
válasz
Crystalheart #23 üzenetére
Tudom én is, hogy nem kellene, és már sokkal kevesebbet "élek" a tudatmódosítókkal. De néha olyan jó lelazítani az agyam! Elvonulni a valóság elől. Élni pár óráig a nagy semmibe,felelősségtudat nélkül. Neked valószínűleg más lelazulási technikád van. Nekem sem ez az egyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az utolsó kívánságHa meghalok és a lelkem megáll a teremtőm előtt, akkor lesz egy kérésem tőle.Szavam ugyan nem lehet...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest