Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Ezt neked a 930 még 8.1 alatt produkálta vagy a preview buildekkel. Mint írtam 930-ról váltottam és ilyen hibákkal nem találkoztam se 8,1 se 10 alatt!
Zsolt igen a közösségi média egy sarkallatos pont sok embernél, ezért is lehet nekem is jó a wp mert még csak fb profilom sincs, de nem is hiányzik. Ugyanakkor gyereknek van egy parrot mini drónja amit ios meg droid alól irányított telefonról és nyafogott, hogy na megint új telefon ,tudja majd irányítani? Én meg mondtam, hogy sajna nem viszont tévedtem ,mert a store-ban elérhető hozzá az app ami ugyanaz mint droid vagy ios alatt! Bocs ez csak egy példa, hogy azért annyira nem gáz a dolog,de elhiszem,hogy spec dolgokat nem talál meg mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
lo SziasztokElőre leszögezném soha nem írtam naplót,blogot vagy bármi hasonlót,de most gondoltam írok egy rövid...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest